fbpx

Nagy a lazaság: A 22 éves WRC bajnok, Bottast „utánozza”

Mostanra már megszokta a közönség, hogy mióta Valtteri Bottas a Mercedestől átigazolt az Alfa Romeohoz egészen fellazult és gyakran megmutatja humoros oldalát is. Ez több formában is megmutatkozott már.

Egyik legutóbbi ilyen, hogy a 2022-es szezon vége után ausztrál barátnőjével, Tiffany Cromwellel Ausztráliába utazott, is tipikus, ausztrál mullet frizurát vágatott magának. Magyarországon erre inkább azt mondanánk, hogy „Bundesliga séró”, tiszta ’80-as évek. Mondhatnánk, hogy nosztalgiázik, de ez nem állja meg a helyét, hiszen 1989-ben született.

Mindenesetre Bottas nagyon éli ezt az ausztrál stílust. Olyannyira, hogy az ausztrál versenyhétvégén a frizuráját megfejelte egy trikóval és egy pár flip-flop papuccsal.

Valtteri Bottas
Valtteri Bottas  |  Fotó: James Moy/XPB Images/Alfa Romeo Racing

Az ausztrál lazaság pedig úgy tűnik, ragadós a finnek körében. Ezt bizonyítja, hogy a rali világbajnokság 22 éves bajnoka és jelenlegi éllovasa, Kalle Rovanperä – aki nem rég a frászt hozta Häkkinenékre – ugyanolyan frizurát választott, mint Bottas.

Az Alfa Romeo versenyzője egy kézfogós emojival reagált Rovanperä fotójára, a WRC pedig a következő szöveget fűzte hozzá ehhez: „Finnország: Az észak Ausztráliája”. 😀