fbpx

Motivációs könyvet írt Lewis Hamilton fogyatékkal élő, versenyző öccse

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton öccse, Nicolas könyvet írt az életéről.

Nicolas Hamilton agyi bénulással született. Másfél éves korában az orvosok azt jósolták, hogy soha nem fog megtanulni járni, és örökre kerekesszékhez lesz kötve. Ő azonban nemcsak megcáfolta ezeket a jóslatokat, hanem ő lett az első fogyatékkal élő brit autóversenyző
Jelenleg a BTCC-ben, a brit túraautó-bajnokságban versenyez.

Nehézségei inspirálták a könyvét, és reméli, hogy története és tapasztalatai sokakra inspirálóan hatnak majd.

A könyv címe igazán egyedi és frappáns: „Now that I have your attention”, vagyis „Most, hogy felkeltettem a figyelmedet”. Egyfajta „segítő”, „életmód” könyvről van szó, erre utal az alcíme is: „7 lecke arról, hogyan élj színesebb életet, mint amire számítanak [tőled]”

„Életem első Könyvének bejelentése!” – írta Nicolas a közösségi oldalain, pénteken. „Ez egy hatalmas nap és megtiszteltetés számomra. Miközben felnőttem, a szüleim és az én számomra soha nem volt olyan fogyatékkal élő ember, akire felnézhettünk volna. Nem voltak könyvek, amiket olvashattunk volna erről, vagy emberek, akiktől tanulhattunk volna.”

„31 évvel később megírtam ezt a könyvet. Egy könyvet, amely nem csak a fogyatékkal élőknek, hanem bárki és mindenki számára inspirációt nyújt. Azért vagyok itt, hogy mások szolgálatában álljak, és remélem, hogy ezzel a könyvvel segíthetek neked is maximalizálni a benned rejlő lehetőségeket. ”

A️ könyv megvásárlásához azonban még közel egy évet várni kell; 2024. április 11-én jelenik majd meg. Előrendelés viszont már leadható, itt, vagy itt.

A NASCAR versenyzői szívesen látnák maguk között Hamiltont