fbpx

Az alma nem esett messze a fájától: Robin Räikkönen „lemásolta” édesapját

Az elmúlt napokban ismét gokart-hétvégét tartott a Räikkönen család, mivel Robin ismét versenyzett.  A svájci Rotax Max Challenge mezőnye Castelletto di Branduzzóban (Olaszország) állt rajthoz.

A 8 éves kisfiú a harmadik helyen végzett, így dobogóra állhatott és trófeát is kapott. A díjkiosztó során egy rögtönzött miniinterjú is készült az ifjú Räikkönennel, ak bizonyította, hogy az alma nem esik messze a fájától. Ugyanolyan egyszavas válaszokkal operált, mint azt az édesapjától, Kimi Räikkönentől megszoktuk.

Mikor a kérdező fél elkezdte mondani, hogy „ez volt az első harmadik helyezése”, édesapja reakciója hallatszik: „Második.”

Majd arról kérdezték a kisfiút, hogy ez a pálya másmilyen volt-e, mint amiken korábban versenyzett.ű

„Igen” – érkezett Robin válasza.

A díjátadó/kérdező nem adta fel. Megkérdezte Robint, hogy itt könnyebb, vagy nehezebb volt-e vezetni.

„Könnyebb” – felelt Robin.

Végül már csak annyit kérdeztek tőle, hogy legközelebb hol versenyez majd, mire a kisfiú így felelt: „Nem tudom.”

Mondhatnánk, hogy „hülye kérdésre hülye választ” kapott a kérdező, de valójában csak annyit vétett, hogy olyan kérdéseket tett fel, amire az érdemi válasz valóban 1-2 szó. Ettől persze nyilvánvalóan látszik, hogy Robin személyisége nagyban hasonlít édesapjáéhoz.

A kis interjút Robin édesanyja, Minttu Räikkönen tette közzé Instagram sztoriban, annyi kommentárral, hogy „apja fia”. 😀 A videó még pár órán át elérhető, ha IDE kattintasz.

Milyen gokartos apuka Kimi Räikkönen?