fbpx

Vettel bizalmasa Le Mans-ban tűnt fel!

Sebastian Vettel hosszú éveken át dolgozott Britta Roeskével. Sajtófőnökeként kísérte a Red Bulltól, a Ferrarin át, az Aston Martinig, és egyébként még idén is a német világbajnok szóvivője. Most pedig Le Mans-ban tűnt fel.

Mint kiderült, „átállt a másik oldalra”, ugyanis újságíróként van jelen az eseményen, és a francia L’Equipe televíziós csatorna boxutcai riportere volt.

„Nagyon várom a feladatot, és mindenekelőtt azt, hogy visszatérjek a versenypályára. Hogy testközelből tapasztaljam meg a motorsportot” – nyilatkozta Roeske a német RTL-nek, még a verseny előtt.

„Olyan kérdéseket szeretnék feltenni, amelyek érdekesek a szurkolók és a nézők számára. Az újságírók munkáját gyakran alábecsülik.”

Roeske német, de köztudottan több nyelven ért és beszél. Ennek ellenére elismerte, hogy kihívást jelent számára a teljes egészében francia nyelvű közvetítés, és felkészülésképpen végignézte a teljes 24 órás spái futamot, francia kommentárral.

„Ugyanakkor ez segített abban is, hogy fejlesszem a szókincsemet” – mondta.

Bár Roeske a saját munkája miatt volt a boxutcában ezen a hétvégén, a sok csapattal való közvetlen kapcsolattartása kétségtelenül segített adott esetben megnyitni az ajtókat Vettel előtt, aki még nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőben visszatérjen a versenyzéshez valamilyen formában.

Vettel Monacóban: „Nem azért jöttem, mert hiányzott”

Forrás :