fbpx

Ennél kedvesebbet ma nem látsz! A McLaren versenyzőnője teljesen meghatódott

A napokban a McLaren bejelentette, hogy utánpótlás programjának legújabb tagja a filippínó Bianca Bustamante.

A 18 éves lány azóta le sem tudja törölni a vigyort az arcáról, és rendkívül meghatódott, hogy ilyen lehetőséget kap. Az F1 Academy-ben versenyző lány talán az egyik legalázatosabb a csajok közül, és rendkívül erős is. Ez már Esteban Oconnak is szemet szúrt korábban, amiről egy interjúban mesélt az Alpine versenyzője.

„Egy Bianca nevű fiatal lánnyal edzettem, aki az edzőközpontomban volt. Ő volt az első, aki érkezett, és az utolsó, aki távozott. Őrületes volt” – mondta Ocon.

„Évek óta csinálom ezt, ugyanazokat a gyakorlatokat végeztem én is. [De] neki azonnal sikerült lenyűgöznie engem.” – mondta Ocon.

Bustamante most megosztott egy videót arról, mikor megkapta saját mclarenes öltözékét.

„Annyira szégyellős vagyok megosztani ezt a posztot, de muszáj volt.” – írta a videóhoz. „A McLaren csapat pólóját először felvenni nagyon különleges pillanat volt. Annyi gondolat és érzelem tört rám. Az összes küzdelem és megpróbáltatás, amin a családomnak és nekem át kellett küzdenünk magunkat, a sok ember támogatása, akik segítettek, hogy eljussak idáig, a rajongók közössége, akik szurkoltak nekem, a történelem és a hírnév, amit a McLaren képvisel… Nagyon nehéz leírni ezt a pillanatot, de nem tudtam visszatartani a könnyeimet… Egy lépéssel közelebb kerültem az álmaimhoz, de még mindig hosszú út áll előttem. Köszönöm mindenkinek a szívem legmélyéről. Ígérem, hogy mindent beleadok, nem fogom elszalasztani ezt a lehetőséget ”

Bianca ezen az F1-es hétvégén zárja a szezont, most lesz az F1 Academy szezonzáró hétvégéje, ami három versenyt foglal magában. Az eddigi 18 futamból 4 alkalommal tudott dobogóra állni, ebből kettő győzelem volt. Jelenleg 7. helyen áll a bajnokságban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bianca Bustamante (@racerbia) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

McLaren (@mclaren) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bianca Bustamante (@racerbia) által megosztott bejegyzés

Fülöp-szigeteki versenyzőnőt igazolt a McLaren