fbpx

Ezek voltak a tragikusan elhunyt Dilano Van ‘t Hoffhoz a barátnője utolsó szavai

A mindössze 18 évesen nagy sebességű balesetben elhunyt autóversenyző barátnője elárulta, milyen megrázó utolsó szavakat intézett hozzá percekkel a tragédia előtt

Dilano Van ‘t Hoff összetört szívű barátnője elárulta, mit mondott neki közvetlenül azelőtt, hogy a rajtrácson hagyta volna, mielőtt elindult a versenyen, amelyen az életét vesztette. A 18 éves holland ifjú, miután elvesztette az irányítást és megpördült a hírhedt belga Spa-Francorchamps pályán, egy másik versenyző összeütközött vele a második futam során múlt szombaton. A fiatalt a pályán ellátták, de már nem tudták megmenteni, az esetről készült nézői videó pedig hamarosan felkerült a közösségi médiára.

Van ‘T Hoff barátnője, Katrina Coronell az Instagramon tisztelgett élete szerelme előtt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

kc (@katrinacoronell) által megosztott bejegyzés

„Tényleg te voltál a legjobb társ, legjobb barát és inspiráció. A végsőkig küzdöttél, és erős maradtál. Hálás vagyok, hogy a végsőkig szerettél, boldog vagyok, hogy az utolsó szavam a rajtrácson hozzád a „Szeretlek” volt, és hálás vagyok, hogy beváltottad az ígéreted, hogy azt mondtad, hogy halálodig szeretni fogsz. Mindig különleges helyed lesz a szívemben, és igazán büszke voltam rád, ahogy mások is. Sose nem foglak elfelejteni téged és a mosolyodat. Isten veled, csodálatos emberem, találkozunk a következő életben, angyalom. Szeretlek. Nyugodj békében Dilano van’t Hoff.”

Van’t Hoff a második teljes idényét töltötte a FRECA-ban. Kezdő évében egy dobogós helyezést ért el Barcelonában, 2022-ben harmadik lett azon a futamon. Az ír versenyzőt, Adam Fitzgeraldot, aki a balesetben érintett volt, és több csonttörést is szenvedett a nagy sebességű ütközésben, megrázta a tragédia:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adam Fitzgerald 🇮🇪 (@adamfitzgerald__) által megosztott bejegyzés

„Nincsenek más szavaim Dilano családjához, mint hogy őszintén összetört a szívem miattuk. Folyamatosan gondolok rájuk és Dilanora. Egyszerűen is nem tudom, mit mondhatnék azon kívül, hogy a szívem szakad meg értük.”

Ponyva-1: Adriane Galisteu – Szerelmem Senna

 

Forrás :