fbpx

Nyerj és gyere velünk moziba, a legújabb motorsportos filmre!

Máris itt van egy újabb nyereményjáték számotokra, és ez nem áprilisi tréfa! A Vertigo Média jóvoltából 10 db páros jegyet fogunk kisorsolni a „Verseny a győzelemért” című film premier előtti vetítésére. A film a rali világába kalauzol minket, az Audi és a Lancia küzdelmeibe, többek között Daniel Brühl (aki Laudát is alakította a Rush-ban) főszereeplésével. A filmről részletesebben ide kattintva olvahatsz.

Fontos!

A nyereményjegyek egy adott vetítésre szólnak. Ez április 9-én, kedden lesz, 19 órakor, Budapesten, a Westendben! Kérjük, csak az játsszon, aki ha nyer, biztosan ott is tud lenni a helyszínen ebben az időpontban!

Mit kell tenned ahhoz, hogy esélyed legyen páros jegyet nyerni a „Verseny a győzelemért” című filmre?
  • Kövesd/lájkold a Motorsportol.hu Instagram profilját
  • Lájkold a nyereményjátékról szóló, kitűzött Instagram posztot a Motorsportol.hu Instagram profilján
  • Jelöld meg kommentben, hogy ha nyernél, kit vinnél magaddal a moziba

A nyereményjáték 2024.04.01-től 2024.04.05. 15:00 percig tart.

A sorsolás 2024.04.05-én este lesz.

A nyerteseket az Instagram poszt alatt, kommentben értesítjük majd ki.

A jegyeket fizikailag nem kapják meg a nyertesek, csupán a nevükre lesz szükségünk, hogy azt leadhassuk majd a vetítés szervezőinek! A vetítésen a helyszínen a név bemondásával lehet majd részt venni!

A nyertesek neveit április 7-én le kell adnunk a szervezőknek!

Ezért: A nyerteseknek mielőbb jelezniük kell, hogy értesültek a nyereményről, és ott is tudnak majd lenni a helyszínen. Ha a nyertes legkésőbb 2024.04.06. 15:00-ig nem jelentkezik, úgy helyette új nyertest sorsolunk, akinek viszont már csak 2024.04.07. 10:00-ig lesz lehetősége jelentkezni.

A részletes szabályzatot alább olvashatjátok!


„Verseny a győzelemért” nyereményjáték (továbbiakban Játék) szabályzat
Játék szervezője:

A Játék szervezője és lebonyolítója a Motorsport Online – www.motorsportol.hu (továbbiakban Szervező) nyereményjátékot hirdet a Motorsportol.hu Instagram profilján. A nyeremény felajánlója a Vertigo Média.

A játék időtartama:

A nyereményjáték 2024.04.01-től 2024.04.05. 15:00 percig tart.

Játék menete:

A sorsolásban részt venni kívánó felhasználónak követnie kell a Motorsportol.hu Instagram profilját, lájkolnia kell a nyereményjátékról szóló posztot, és a poszt alatt kommentben le kell írnia, hogy kit vinne magával a moziba, ha nyerne egy páros jegyet.

Azok között, akik teljesítették a játék feltételeit a megadott határidőig, a Szervező X db nyertest sorsol, akiknek nyereménye: 2-2 db jegy a „Verseny a győzelemért” című film április 9-én, kedden, 19 órakor, Budapesten, a Westendben történő vetítésére.

A nyeremény készpénzre nem váltható át.

Sorsolás időpontja:

A sorsolás 2024.04.05-én este lesz.

Sorsolás menete:

A játék végén Szervező a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással kiválaszt 10 nyertest. A nyerteseknek mielőbb jelezniük kell Instagramon privát üzenet formájában, hogy értesültek a nyereményről, és ott is tudnak majd lenni a helyszínen. Ha a nyertes legkésőbb 2024.04.06. 15:00-ig nem jelentkezik, úgy helyette új nyertest sorsolunk, akinek viszont már csak 2024.04.07. 10:00-ig lesz lehetősége jelentkezni.

Nyertesek értesítése:

A Szervező a nyerteseket a játékról szóló poszt alatt kommentben megjelölve hirdeti ki, és kéri, hogy Instagramon, privát üzenetben vegyék fel vele a kapcsolatot.

A nyerteseknek meg kell adniuk a pontos nevüket, amit a játék szervezője a vetítés illetékeseinek április 7-ig lead. A vetítésen a helyszínen a név bemondásával lehet majd részt venni!

Amennyiben a Nyertes a meghatározott határidőn belül nem reagál, úgy a Nyereményre a továbbiakban nem jogosult, és a Szervező jogosult a tartaléknyertes részére a Nyereményt átadni.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért a Szervező felelősséget nem vállal.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó vagy tartózkodási lakhellyel, valós Facebook profillal rendelkező, 18 év feletti természetes személyek vehetnek részt (18 év alatti személy csak szülői beleegyezéssel vehet részt a játékban), akik elfogadták a játék részvételi szabályzatát, valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt, és teljesítik a játékleírásban foglaltakat.

Személyes adatok kezelése:

A Szervező kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával, az abban foglaltaknak megfelelően kezeli.

A jelen Játékszabályzatban írt adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy A Szervező, mint adatkezelő, és Lebonyolító és a gépi sorsolást végző app cége, mint adatfeldolgozó a rendelkezésre bocsátott személyes adataikat kizárólag a Játékkal összefüggésben, annak időtartama alatt a jelen pontban írtak szerint kezelje; Nyertesség esetén nevüket és Facebook/Instagram profilképüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza; részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését.

Amennyiben a Játékos személyes adatainak törlését a Játék időtartama alatt kéri, úgy tudomásul veszi, hogy a Játékban való minden jogosultságát elveszti, és a Játékból kizárásra kerül.

Jelen nyereményjátékot az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Adózás és költségek:

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos és adófizetési költségeit a Szervező viseli. A nyeremény kiszállítási költségét a Szervező viseli, az egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére a törvényes képviselője vagy a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

Kik nem vehetnek részt a játékban:

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és családtagjai.

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, valótlan névvel email cím, Facebook profil létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

A jelen játékszabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges felfüggesztéséről vagy megszüntetéséről szóló értesítést a Motorsportol.hu közzéteszi a https://www.motorsportol.hu/f1/2024/03/26/nyeremenyjatek-lego-f1-es-mclaren-keresi-gazdajat oldalon, a Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az info (kukac) motorsportol.hu email címen kérhető tájékoztatás.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk ide kattintva érhető el.

2024.04.01.

„Lauda” ralizik: itt a magyar nyelvű előzetese a Verseny a győzelemértnek!