fbpx

Újabb részlet a Ferrari filmből: Adam Driver és Penélope Cruz ordítanak egymással

Michael Mann Ferrari filmjének frissen bemutatott részlete komoly feszültséget sejtet Adam Driver és Penélope Cruz között.

A Neon egy új részletet tett közzé a Ferrari filmből, amely még ebben a hónapban kerül a mozikba. A kivágásban Driver és Cruz karakterei heves vitát folytatnak fiuk, Alfredo „Dino” Ferrari halála miatt.

„1957 nyarán járunk” – olvasható a hivatalos szinopszisban. „A Forma-1 látványossága mögött a korábbi versenyző Enzo Ferrari válságban van. A csőd fenyegeti a gyárát, amelyet ő és felesége, Laura tíz évvel korábban a semmiből építettek fel. Instabil házasságukat megviseli, hogy egy évvel korábban elvesztették fiukat, Dinót. Ferrari küzd, hogy elismerje fiát, Pierót Lina Lardival. Eközben versenyzőinek győzelmi szenvedélye a végsőkig feszíti őket, amikor nekivágnak az Olaszországon átívelő, veszélyes, 1000 mérföldes versenynek, a Mille Migliának.”

Driver a filmben Enzo Ferrarit alakítja, míg Cruz a feleségét, Laurát. A filmben emellett Shailene Woodley alakítja Lina Lardi-t, Sarah Gadon Linda Christian-t, Gabriel Leone Alfonso de Portago-t, Jack O’Connell Peter Collins-t, Patrick Dempsey Piero Trauffi-t, Ben Collins pedig Stirling Moss-t hozza.

Brock Yates 1991-es Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine című életrajza alapján készült, a Ferrari forgatókönyvét Troy Kennedy Martin írta. Martin korábban az 1969-es Az olasz meló és az 1970-es Kelly hősei című filmek forgatókönyvén dolgozott. Mann többek között az 1986-os Embervadász, az 1992-es Az utolsó mohikánok, az 1995-ös Heat, a 2004-es Collateral, a 2006-os Miami Vice és a többi film rendezőjeként ismert.

A producerek: Mann, P.J. van Sandwijk, Marie Savare, John Lesher, Thomas Hayslip, John Friedberg, Laura Rister, Andrea Iervolino, Monika Bacardi, Gareth West, Lars Sylvest és Thorsten Schumacher.

A Ferrari 2023. december 18 után kerül a magyar mozikba.

Lebilincselő a Ferrari film új előzetese!

Forrás :