fbpx

Ki a leggyengébb láncszem az idei F1-es szezonban?

Már csak 6 hely kiadó a 2025-ös Forma-1-es szezonra. Miután a Haas csapat bejelentette, hogy leigazolták Oliver Bearmant, biztossá vált, hogy a székfoglaló közepette legalább egy jelenlegi versenyzőnek biztosan nem lesz F1-es helye jövőre. Persze az is lehet, hogy többen is hoppon maradnak.

Többen vannak, akiket a közönség már korábban is kiebrudalt volna a mezőnyből. Közülük többeknek (Pérez, Stroll), van ugyan szerződése 2025-re, a közönség azonban továbbra sincs meghatódva tőlük.

Továbbá ott van Logan Sargeant, aki bár Silverstone-ban majdnem pontot szerzett, alapvetően teljesen felejthető teljesítményt nyújt, hiába adott neki idén egy újabb esélyt a Williams.

És furcsa helyzetben van Daniel Ricciardo is, akit úgy hozott vissza idén az RB, hogy azt remélték, jó teljesítményt nyújt majd, így később átülhet a Red Bullba. Ez azonban nem igazán akar sikerülni, sőt. Sokan nem hogy a Red Bullba nem ültetnék, de teljesen elküldenék az F1-ből. Noha épp most röppent fel a hír, hogy az ausztrál mégiscsak esélyes Pérez helyére…

Heti kérdésünk tehát arra vonatkozik, hogy szerinted ki a leggyengébb láncszem a jelenlegi F1-es mezőnyben?

Ki az, akit a leginkább kitennél a Forma-1-ből a teljesítménye alapján?
600 Szavazat · 600 szavazat

Édességek és állatok, avagy ismerd meg Oliver Bearmant!