fbpx

Íme az F1 főcímzenéje dalszöveggel, és elénekelve!

2018 óta van új főcímzenéje a Forma-1-nek. A zeneszerző a méltán híres Brian Tyler, aki többek között a következő filmek zenéit is szerezte: Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2., John Rambo, Rambo V. – Utolsó vér, Halálos iramban, A feláldozhatók, Vasember 3, Thor: Sötét világ.

Igazi hangszeres filmzene hangzású az F1 főcímzenéje is. Most azonban egy Mark Bear nevű TikTok felhasználó úgy döntött ír egy szöveget erre a zenére és el is énekli azt. A kész művel TikTokon közölte, a szöveget pedig Redditen tette közzé.

@markjbear What would the F1 theme tune sound like if it had lyrics? #f1 #formula1 #bryantyler #silverstone #britishgp #landonorris #maxverstappen #carlossainz #georgerussell ♬ Silent Track 2 Minutes – Sleep Sounds

A szerző az alábbi szöveget közölte hozzá (alatta magyar fordítást is találsz):

Engines rev Heartrates? They rise Its time for the show!

It’s time again for Formula 1! Will the polesitter come undone? Who will be fast and who’ll be slow? Its lights out and away we go

Max verstappen’s leading Norris quickly catching Sainz just in the distance Russell closing (he needs to pit for tyres) Swinging through the S’s Hitting the apexes Gotta watch the fuel load Close the gap. (DRS open wide) Steering wheel is glaring Spectators are staring Final lap is nearing Chequered flag. Did I just win the…

Commentator: “I can’t quite believe what we’re seeing here today. They said this driver would never win a race, and here they are in the final 5 laps chasing down that maiden win. Surely, the path to victory lays ahead.”

Choral singing: Formula 1 – Pinnacle of motorsport (x5)

Commentator: “And into the final sector comes a driver who has never won a race or sprint before. Their fans rise to their feet in the grandstands. They can’t believe it either. Surely this could be the start of something special – as they round the final corner and the chequered flag starts to wave – they’ve…”

It’s time again for Formula 1! Will the polesitter come undone? Who will be fast and who’ll be slow? Its lights out and away we go

Driver: “Yeahhh! Wooo! P1 baby! Wooooo!”

Magyarul kicsit idétlenebbül hangzik, de hogy kontextust adjunk a dolognak, íme a fordítás:

A motorok felpörögnek (mint a) szívritmus? Megemelkednek. Itt az ideje a shownak!

Újra itt az ideje a Forma-1-nek! Vajon a pole-pozíciós elbukik? Ki lesz gyors és ki lesz lassú? Kialszanak a lámpák és indulunk.

Max Verstappen vezet, Norris gyorsan utoléri Sainzot, Russell közeledik (gumikért kell a boxba mennie) Az S-(kanyarokon) átvágva, az apexekhez érve, figyelnie kell az üzemanyagra, csökkenti a lemaradást (DRS tárva-nyitva). A kormány ragyog, a nézők bámulnak, az utolsó kör közeledik, kockás zászló. Most nyertem meg a…

Kommentátor: „Nem tudom elhinni, amit ma látunk. Azt mondták, hogy ez a versenyző soha nem fog futamot nyerni, és itt van az utolsó 5 körben, és üldözi az első győzelmét. Biztos, hogy a győzelemhez vezető út előttünk áll.”

Kórus: Forma-1 – A motorsport csúcsa (x5)

„És az utolsó szektorba egy olyan versenyző érkezik, aki még soha nem nyert versenyt vagy sprintet. A rajongói felállnak a lelátókon. Ők sem tudják elhinni. Bizonyára ez lehet valami különlegesnek a kezdete – ahogy befordulnak az utolsó kanyarba, és a kockás zászló elkezd lobogni – ők…”

Újra itt az ideje a Forma-1-nek! Vajon a pole-pozíciós elbukik? Ki lesz gyors és ki lesz lassú? Kialszanak a lámpák és indulunk.

Versenyző: „Yeahhh! Wooo! P1 baby! Wooooooo!”

Hamilton ezúttal egy zenei videóklipben tűnik fel!