fbpx

Megvan Brad Pitt F1-es filmjének a neve, és hogy mikor érkezik a trailer!

A Forma-1, az Apple Original Films és a Warner Bros Pictures ma nyilvánosságra hozta, hogy a Brad Pitt főszereplésével készülő, Jerry Bruckheimer felügyelete mellett Joseph Kosinski által rendezett film címe F1 lesz.

A cím megerősítése a hivatalos teaser sugárzása előtt történik, amelyet július 7-én, vasárnap 14:33-kor mutatnak be a Forma-1 előtt világszerte.

Az Apple Original Films által készített F1 főszereplője Brad Pitt, aki egy korábbi pilótát alakít, aki visszatér a királykategóriába, Damson Idris mellett pedig csapattársát alakítja az APX GP-nél, egy fiktív csapatnál a rajtrácson. Az F1-et a Warner Bros. Pictures forgalmazza globálisan a mozikban és az IMAX®-ban, a filmet kizárólag Észak-Amerikában 2025. június 27-én, nemzetközileg pedig 2025. június 25-től kezdik vetíteni a filmszínházak. A száguldó cirkusz promóterével együttműködve készült új film az F1 izgalmas és filmszerű világába merül el, amelyet a 2023-as és 2024-es szezon különböző nagydíjain forgattak.

Tavaly forgatási helyszín volt: Silverstone, Hungaroring, Spa-Francorchamps, Circuit Zandvoort, Las Vegas Strip Circuit, Yas Marina és a Circuit Abu Dhabi. 2024-es F1 forgatási helyszínek: Suzuka Circuit, Silverstone, Hungaroring, Spa-Francorchamps, Autódromo Hermanos Rodríguez Mexico City, Las Vegas Strip Circuit és Yas Marina Circuit Abu Dhabi.

Főbb szerepekben: Brad Pitt, Damson Idris, Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia és Samson Kayo.

Premierdátumot kapott a Brad Pitt-féle F1-es film