fbpx

Valóban rátaláltak a zsarolóknál a Schumacher család privát fotóira

A német hatóságok a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher családjának magánéletével kapcsolatos fotókat találtak a zsarolási kísérlet miatt folytatott nyomozás részeként – közölték szerdán a Wuppertal városának az ügyészei.

A közleményben ez áll:

„A megtalált adatrekordok elemzésének első részeredménye már rendelkezésre áll. Ezek között megtalálhatóak a Schumacher család magánéletével kapcsolatos fotófájlok is. A nyomozás tovább zajlik.”

Az ügyészek a személyiségi jogokra hivatkozva nem közöltek további részleteket a gyanúsítottakról. A gyanúsítottak azzal fenyegetőztek, hogy közzéteszik az adatokat a dark weben, ha nem kapnak több millió eurót.

A Schumacher család szóvivője ugyanakkor nem kívánta kommentálni az esetet. Michael Schumacher azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, hogy 2013 decemberében, a francia Alpokban töltött családi nyaraláson súlyos agysérülést szenvedett egy síbalesetben. Családja szigorúan bizalmasan kezeli az állapotát, és csak a hozzá legközelebb állók találkozhatnak vele.

A helyi Südkurier arról számolt be, hogy a gyanúsítottak egy 53 éves apa és 30 éves fia, az apa pedig egy konstanzi éjszakai klub kidobóembere. A lap szerint az akták állítólag Schumachert a balesete utáni állapotában mutatják.

Őrizetbe vették Michael Schumacher családjának a zsarolóit!

 

Forrás :