fbpx

Wolff reagált Horner javaslatára, hogy igazolja le Jos Verstappent

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff válaszolt Christian Horner Jos Verstappenről szóló poénja miatt, miszerint Jos Verstappen elérhető lenne a Mercedes számára.

A Red Bull vezetőségében továbbra sem nyugodt a hangulat. Max Verstappen édesapja, Jos, továbbra is komoly ellentétben áll a csapatfőnök Hornerrel. Mindemellett évek óta ellentét feszül Horner és Wolff között is. Most pedig Hornernek köszönhetően ez a két szál némileg összemosódott.

Horner viccesen megjegyezte, hogy ha Wolff és a Mercedes annyira szeretné megszerezni Verstappent, akkor Jos elérhető. Wolff azonban nem volt túlságosan vevő a poénra.

„Ezt egyáltalán nem hallottam” – mondta Wolff a német Sky-nak ezzel kapcsolatban.

„Ez egyszerűen ostobaság. Christian fecseg, és [egyébként] Jos sem lenne rossz [ha megszereznék].”

„Az a fontos, hogy a teljesítményünket nézzük. Ha gyors autónk van, akkor a gyors versenyzők velünk akarnak vezetni. Javulnunk kell, mert akkor Max Verstappen számára is jó célpont leszünk. De jelenleg nem vagyunk elég gyorsak.”

A közte és Horner között kialakult feszültség részeként Jos Verstappen nem zárta ki annak lehetőségét, hogy fia a Mercedeshez csatlakozzon a jövőben.

Idősebb Verstappen és Wolff régóta szoros kapcsolatot ápolnak, mivel Max F1-be érkezését megelőzően a Red Bull mellett a Mercedes is közel állt ahhoz, hogy leigazolja és az F1-be hozza a hollandot.

„A kapcsolat mindig is megvolt” – állította Wolff. „Egy helyen lakunk, és mindig is jól kijöttünk egymással. Akkor is jól kijössz a szomszédoddal, ha nem a csapatodnál versenyez.”

Horner megüzente Toto Wolffnak, hogy mit tegyen, ha igazolni akarja Verstappent

Forrás :