fbpx

Russell feltette azt a kérdést, amin a magyarok többsége is elgondolkodik

George Russell egy olyan kérdést tett fel Ausztriában a foci Eb kapcsán, amire szinte minden ,,nemzet” igennel felelt.

A 2024-es Európa-bajnokság a Forma-1-ben is hódít, hiszen a legtöbb versenyző szurkolhat még nemzeti csapatának. Max Verstappen nemrég elárulta, még üzenetet is küldött Helmut Markónak a Hollandia-Ausztria meccs kapcsán, ám a tanácsadó mókásan ,,leteremtette” versenyzőjét.

A Mercedes pilótáit is megkérdezték Spielbergben, hogyan követik az eseményeket. Lewis Hamilton kiemelte, egy kicsit tekinti magát focidrukkernek, de természetesen a „Three Lionsnak” szurkol.

,,Én nem mélyedek bele ennyire. Természetesen nézem a meccseket, Angliának szurkolok és reménykedem abban, hogy megerősödünk. A legutóbbi meccs nem volt a legerősebb a számunkra. Viszont a legjobbakat kívánom a srácoknak. Nagyszerű, hogy ennyi tehetséges és remek fiatal játékosunk van. Nem csak a férfi, hanem a női csapatban is” – nyilatkozta a hétszeres világbajnok.

Mindaddig Russell egy olyan kérdéssel indított, amin már a magyarok többsége is elgondolkodott a foci kapcsán.

,,Lenne egy kérdésem a nem brit újságírókhoz: nálatok is azt hiszik a szurkolók, hogy jobban tudnák irányítani a csapatot, mint a szövetségi kapitány? Vagy ez csak Angliában van így? Mindenhol így van?” – kezdte a fiatal brit.

Szinte mindenkitől igenlő választ kapott arra, hogy ez nem egyedi angol eset,  így nevetve folytatta:

,,Jó tudni ezt.”

 

Forrás :