fbpx

Marko rápirított Verstappenre: Koncentrálj inkább az F1-re!

Max Verstappen elárulta, üzenetet küldött Helmut Markónak a Hollandia-Ausztria meccs kapcsán.

A száguldó cirkuszt is belengi az ,,Eb-láz”, így az európai versenyzők többsége szorít a hazai csapatának. A Spanyol Nagydíj versenyhétvégéjén Carlos Sainz és Fernando Alonso jósolta meg, mi lesz az őket érintő meccs eredménye, míg az spielbergi hétvége előtt a háromszoros világbajnok üzent a Red Bull tanácsadójának.

Ronald Koeman csapata nagy várakozásokkal vágott neki a bajnokságnak, miután a 2022-es világbajnokságon kikaptak a későbbi győztes Argentínától. Ám a D csoportban Ausztria végzett az élen, míg Hollandia csak a harmadik helyen jutott tovább. A csoportmérkőzések utolsó szakaszában csapott össze a két válogatott, ami az osztrákok győzelmét hozta el. Az ,,Oranje” ráadásul még egy öngóllal is ,,segítette” a csoportelső győzelmét.

Verstappen csütörtökön elárulta, duplán nem örült a vereségnek, ugyanis a meccs előtt írt egy üzenetet Markónak. A 26 éves pilóta meg volt róla győződve, hogy a holland válogatott nyer, ám végül az osztrákok ünnepelhettek. Így a következő választ kapta a 81 éves vezetőtől:

,,Természetesen én azt írtam, hogy a holland csapat fog győzni, erre ő (Marko) a következőt válaszolta: kiderült, nem vagy egy fociszakértő, úgyhogy koncentrálj inkább a Forma-1-re!” – nyilatkozta nevetve a Red Bull versenyzője.

 

Forrás :