fbpx

Ricciardo reagált Marko kíméletlen megjegyzésére

A hétvégi F1-es Osztrák Nagydíj előtt, amely a Red Bull hazai versenye, a csapat tanácsadója, Dr. Helmut Marko olyan megjegyzést tett, amely szerint Ricciardo napjai meg vannak számlálva az RB-nél.

A cél az volt azzal, hogy az ausztrált visszahozták az F1-be az RB által, hogy ott a lehetőségekhez képest jó teljesítményt nyújtson, és idővel átülhessen a Red Bullba. Jelenleg azonban felejthető teljesítmény nyújt, így a Red Bull inkább megtartja Pérezt, Ricciardót pedig hamarosan Liam Lawson válthatja.

Megjegyzésére Ricciardo már az Osztrák Nagydíj helyszínén, a Red Bull Ringnen reagált.

„Nagyon jó lettem abban, hogy nem olvasom a dolgokat” – mondta az ausztrál. „Igazából nem is tudtam róla, amíg nem szóltak, amikor ideértem. Nézd… ez… Nem érzek sem így, sem úgy ezzel kapcsolatban.”

„Még mindig tudom, hogy ebben a sportban a teljesítmény a legfontosabb, és kész. Ez az, ami a legjobb esélyt adja nekem arra, hogy itt maradjak, ezt tudom.”

„Nem a mosolyom vagy bármi más lesz a lényeg. Hanem a pályán nyújtott dolgok.”

Szerinte még nincs minden veszve.

„Nyilvánvalóan jó lehetőségem van, nyilván azt mondanám, hogy a nyári szünetig. Bár nem hiszem, hogy ez egy határidő, de nyilvánvalóan ez az, ahol a szezon első felét értékeljük.”

„Visszatekintek Barcelonára, és nehéz izgatottnak lenni egy 15. hely miatt, de valójában nagyon elégedett voltam a versenyemmel. Szóval azt mondanám, hogy ez most legalább két jobb hétvége egymás után.”

„Ez az, ami idén biztosan nehezen ment nekem, hogy jó eredmények sorozata legyen. Kettő persze nem elég, legalábbis ahhoz, ahol én szeretnék lenni.”

„Most még kettő van előttünk [a szünetig, az Osztrák Nagydíjat nem számolva]. Mindenképpen van esélyem arra, hogy némi lendülettel vágjak neki a nyári szünetnek.”

„És a Helmut dologgal kapcsolatban, igen, őszintén szólva, minden rendben van. Ez nem változtat azon, hogy mit fogok csinálni.”

Hangsúlyozta, hogy nem Lawsonnal, hanem a saját dolgával foglalkozik, hiszen az az egyetlen, amire ráhatása van.

Brutálisan gyorsan kikerülhet Ricciardo a Forma-1-ből, Marko már az utódjával foglalkozik

Forrás :