fbpx

Hivatalos: Lance Stroll még pár évig biztosan Aston Martint vezet

Lance Stroll Aston Martinnál való versenyzése évek óta magától értetődő, tekintve, hogy édesapja a csapat tulajdonosa. Így aztán vele kapcsolatban nem is szoktak bejelentést tenni a szerződéshosszabbításról.

Idén azonban megtörtént. Egyre több lett az a vélemény, mely szerint Lawrence Stroll fel kellene, hogy mondjon fiának. Feltehetően emiatt tettek most hivatalosa közleményt, mi szerint Lance több évre hosszabbított az Aston Martin F1-es csapatával.

Az Aston Martin úgy fogalmaz közleményében, hogy a szerződéshosszabbításnak köszönhetően „Lance a Forma-1 szabályainak új korszakában és azon túl is versenyezhet”.

A hosszabbítással a csapat már a harmadik egymást követő szezonnak vág neki változatlan felállással, folytonosságot biztosít számukra.

„Szuper boldog vagyok, hogy elköteleztem magam amellett, hogy 2025-re és azon túl is a csapatnál maradok” – mondta Lance Stroll.

„Elképesztő látni, hogy milyen messzire jutottunk az elmúlt öt évben; csapatként rengeteget fejlődtünk, és még mindig rengeteg minden vár ránk.”

Mike Krack, az Aston Martin Aramco Formula One Team csapatfőnöke hozzátette: „Nagy örömünkre szolgál, hogy megerősíthetjük Lance jövőjét az Aston Martin Aramco csapatánál. Kulcsszerepet játszott a csapat felépítésében. Technikai visszajelzései, valamint elkötelezett szimulátoros munkája minden szezonban hozzájárult az autó folyamatos fejlesztéséhez.”

„Az állandóság és stabilitás, hogy Lance és Fernando is a csapatunknál marad, nagyszerű alapot jelent ahhoz, hogy továbbra is megvalósítsuk ambícióinkat. Alig várjuk, hogy még több hihetetlen emléket teremtsünk, és további sikereket érjünk el együtt.”

Stroll arra célozgat, hogy ő van olyan jó, mint Alonso

Forrás :