fbpx

Norris és Brown a ,,kreatív Oscaron” vettek részt, majd betoltak pár sültkrumplit

Lando Norris első győzelme miatt Zak Brown tetoválást készíttetett magának, majd Cannes-ban meghívta egy laza ebédre a versenyzőjét.

A 2024-es Miami Nagydíj fordulópont volt a brit versenyző életében. A Forma-1-ben először száguldhatott elsőként át a célvonalon vasárnap, és a brit himnusz is először szólt a tiszteletére. Az amerikai vezető a korábbi ígéretét betartva a pálya vonalát tetováltatta a karjára, és a nyomvonal mellé a dátum is felkerült.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zak Brown (@zbrownceo) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első alkalom, hogy Brown ,,tű alá fekszik”, 2021-ben Daniel Ricciardo győzelme miatt kapta meg első tetoválását. Még akkor megígérte, hogy bevállal még egy tetoválást, ha a 24 éves versenyzőnek is sikerül majd a bravúr.

Szerdán viszont Norris és Brown Cannes-ba látogatott, és egy beszélgetés keretein belül a sportágról értekeztek.  A Cannes Lions 2024 rendezvény a reklám -, a kommunikációs szakma és a kreatív iparág Oscar-gálájának számít. A Densu jóvoltából a McLaren Racing két tagja a Netflix és a Drive to Survive marketing szerepéről és az F1-re való hatásáról beszélt. Valamint a nők szerepe is előkerült az autósportban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zak Brown (@zbrownceo) által megosztott bejegyzés

Az esemény után a McLaren kitette, hogy a 24 éves pilóta és az ügyvezető közös sültkrumplizással ütötte el az időt. Ezen felül a papaya színű istálló szponzoraként feltűnő Richard Mille is szerepet kapott. Brown és Norris karján egy-egy ikonikus darab jelent meg. Az amerikai vezető az Automatic Winding White Quartz TPT Richard Mille RM 35-03 órát viselte, ami Rafael Nadal nevével fémjelezve jelent meg a piacon, míg a brit pilóta az exkluzív Richard Mille RM67-02 Automatic ‘Qatarral’ a karján tűnt fel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

McLaren (@mclaren) által megosztott bejegyzés

Forrás :