fbpx

,,Szabaduljatok már meg ettől a sráctól!” – kapta az ukázt a Red Bull

Frans Verschuur szerint érthetetlen, miért hosszabbított Sergio Pérezzel még két évet a Red Bull.

A mexikói versenyzőre az elmúlt időszakban rájár a rúd. Monacóban Kevin Magnussennel találkozott, és már a rajt után búcsúzott, míg Kanadában sem alkotott maradandót a hétvégén. Míg csapattársa rendre a pontszerző helyeken ér célba, addig a szerződéshosszabbításon átesett 33 éves versenyző nem sok egységgel gyarapította alakulatát.

Ugyan Helmut Marko is elismerte, hogy Pérez teljesítménye elég hullámzó, de hozzátette, hogy gyors versenyzőnek találják még mindig a mexikóit.

Ugyanakkor Jos Verstappen csapatfőnökeként is tevékenykedő Verschuur nem érti az osztrák istálló döntését:

,,Érthetetlen, hogy ez az ember két éves szerződést kapott. Annyi kárt okozott, hogy ez idő alatt még azt sem termeli ki. Nem szerez pontokat a konstruktőri bajnokságban, így még az is tragédia, Maxnek (Verstappen) egyedül kell megoldani a dolgokat. Nem értem! Inkább cseréljék fel Yukival, és tegyék inkább a helyére.”

A holland szerint az idősebbik Verstappent egyáltalán nem érdekli ki ül a másik autóban a fia mellett. Jost továbbra is Christian Horner személye frusztrálja.

,,Jos nem mondott semmit erről, lesz*rják, hogy ki a hibás. Jos szerint ez nem is fontos, megvannak Horner körül az erőforrások, de Jos félti a csapatot a széthúzástól és a nyugtalanságtól. Talán azzal, hogy Pérezt megtartották, a stabilitást akarták erősíteni az alakulatban, de nem hinném, hogy ez a legjobb megoldás. Szabaduljanak már meg attól a fickótól!”

Forrás :