fbpx

Újabb 2 Senna-produkció kerül a képernyőkre! Az egyik animációs!

A Gullane Entretenimento nevű brazil produkciós cég egy nagyjátékfilmet és egy animációs sorozat harmadik évadát fogja elkészíteni Ayrton Senna legendás brazil Forma-1-es autóversenyzőről – közölte a Varietyvel Fabiano és Caio Gullane igazgatók.

A Gullane által a Netflix számára gyártott, nagy érdeklődéssel várt „Senna” című életrajzi drámasorozat az év végén debütál majd. A globális közönségnek szánt „Senna” minden idők legnagyobb költségvetésű brazil sorozata.

A „Senna Kart – A Pura Competição” („Senna Kart – Tiszta verseny”) című doku pedig Senna pályafutásának kezdeteit mutatja majd be, amikor a dél-amerikai és a gokart-világbajnokságban versenyzett. A Gullane és a Canal Azul gyártja a dokumentumfilme, amelyet a mozikban is bemutatnak majd.

A Gullane és a Globo fizetős tévécsatorna, a Gloob a „Senninha na pista maluca” című gyermekanimációs tévésorozat harmadik évadát készíti, amely a Globón és a Netflixen is látható. Az új évad, amely 13, egyenként 11 perces epizódból áll majd, 2025 második felében kerül képernyőre.

„Sennát a világ egyik legnagyobb autóversenyzőjének tartják. Szenvedélyének és elszántságának köszönhetően nemzeti hőssé vált. A film és a televízió képes arra, hogy életben tartsa az örökségét” – mondta Caio Gullane a Varietynek.

Forma-1-es könyvajánlók kicsiknek, gyereknapra!

Forrás :