fbpx

Steiner már nem csak Ralf Schumachertől kapja az ívet

Ralf Schumacher mellett egy újabb korábbi F1-es pilóta is csatlakozott a volt Haas csapatfőnök, Günther Steiner szidalmazásához.

Az unokaöccsével, Mickkel szembeni állandó kritikája miatt a hatszoros futamgyőztes Ralf nemrég kijelentette, hogy nem hajlandó Steinerrel együtt szerepelni a képernyőn, annak ellenére, hogy mindketten az RTL szakértői posztját töltik be. Egy másik egykori német F1-es versenyző, Timo Glock is elismerte, hogy neki is aggályai vannak Steiner szókimondó stílusa miatt. A német Sky-nak fakadt ki:

„Mit is lehetne mondani Günther Steinerről? Némileg nehéz megérteni azt a módot, ahogyan ő kommunikál.”

Ralf Schumachernek a vörös posztót az jelentette, hogy Steiner nyilvánosan azt tanácsolta az Alpine-nak, hogy ne szerződtesse Mick Schumachert 2025-re. A korábbi Haas csapatfőnök ennyit mondott:

„Jelenleg egyáltalán nem ajánlanám. A legjobb versenyzőket kell megszerezni, akik elérhetők. És vannak olyan pilóták, akik megmutatták, hogy nagyon jók.”

A korábbi Jordan és Toyota pilóta Glock egyetért Ralfval abban, hogy Steiner megjegyzései igazságtalanok:

„Abba kellene hagynia azt, hogy újra és újra belerúgjon. Mi értelme van ennek?! Talán neki kellene feltakarítania a saját piszkát. Ha megnézzük Günther Steiner csapatfőnöki múltját, akkor ezzel kapcsolatban is lehetnek kétségeink. Mert jelenleg a Haas alakulata nagyon-nagyon jó munkát végez nélküle.”

Glocknak nem tetszett Steiner azon Instagram-posztja sem, amelyben gúnyosan felajánlotta, hogy kölcsönadja a mérőszalagját az új Haas-főnöknek, Ayao Komatsunak, miután Monacóban kettős technikai diszkvalifikációban részesültek:

„Ezt is, most miért? Szerintem egy kicsit okosabban kellene viselkednie, de ez csak a tipikus Günther Steiner.”

Adok-kapok: Miután Steiner beperelte a Haast, a Haas meg őt perelte be

Forrás :