fbpx

Árverésre kerül a Senna-sisak, mellyel Piastri Monacóban tisztelgett a brazil legenda előtt

Oscar Piastri Ayrton Senna tiszteletére készült sisakját, amelyet az ausztrál a Monacói Nagydíj hétvégéjén használt, árverésre bocsátották, a bevételt pedig a néhai brazil tiszteletére alapított jótékonysági szervezetnek ajánlják fel.

Mivel a McLaren csapat a monte-carlói versenyre egy egyedi, Senna ihlette festést viselt, Piastri is egy különleges sisakban tisztelgett a háromszoros világbajnok előtt.

A Piastri által aláírt sisak árvetésre kerül, melynek bevételét a Senna család által alapított jótékonysági szervezet kapja majd meg, amely a brazil gyermekek és oktatásuk támogatásán dolgozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

F1 Authentics® (@f1authentics) által megosztott bejegyzés

„Megtiszteltetés volt Monacóban egy Senna ihlette sisakban vezetni, és ezzel tisztelegni egy ilyen példakép előtt. Hat ottani győzelmével ikonikus volt azon a pályán, és örülök, hogy sikeres hétvégét tölthettem el az ő színeiben versenyezve.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy támogathatom az Instituto Ayrton Senna által végzett nagyszerű munkát, amely lehetőségeket biztosít és életeket változtat meg, és remélem, hogy a sisakból származó bevétel egy ilyen nagyszerű ügyet segíthet.”

Barry Gough, az F1 Authentics és a Memento Exclusives vezérigazgatója és alapítója így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk arra, hogy Oscar Piastri különleges sisakjának árverésével egy ilyen hihetetlen ügyet támogathatunk. Ez a rendkívüli darab nemcsak a néhai F1-es legenda előtt tiszteleg, hanem Piastri is viselte. Egy fantasztikus tárgy, amely segítséget jelent majd a jótékonysági szervezet számára.”

Senna-stílusú festéssel indul Monacóban a McLaren

Forrás :