fbpx

Verstappen számára betelt a pohár: felszólalt barátnője védelmében!

Max Verstappen ritkán beszél a magánéletéről, de most szükségesnek érezte. Úgy érezte, ki kell állnia barátnője, Kelly Piquet mellett, miután csúnya pletykák, rágalmazások kezdtek keringeni vele kapcsolatban a közösségi oldalakon.

Bár az nem derült ki, hogy pontosan miről is van szó.

A 35 éves brazil modell ezidáig elviselte a pletykákat, most azonban „közleményt” publikált az Instagramon.

„Egy megjegyzés tőlem és egy szelíd emlékeztető mindenkinek… Az online világ különböző okokból csodálatos hely lehet, de nagyon ijesztő, amikor téves információkkal és hazugságokkal dobálóznak” – írta.

„Nem vagyok biztos abban, hogy mi a megfelelő megközelítés a valótlanságokból fakadó gyűlölet kezelésére. Fontolóra vettem, hogy összeállítok egy választ.”

„Több mint 3 éve navigálok a vádaskodások, pletykák, kitalált helyzetek, hamis állítások, photoshoppolt képernyőfotók között… amit csak el tudsz képzelni, egy nagyon furcsa és felzaklató hullámban. Mindeközben csendben maradtam, és nem álltam bele ezekbe a nevetséges állításokba.”

„A vádak, különösen az elmúlt hónapokban, a rágalmazás egy másik szintjére léptek. Akik ismernek engem, tudják, hogy soha nem hoznám magam ilyen helyzetbe, nem mondanék bizonyos dolgokat, és nem viselkednék így.”

„Messze nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok az értékeimre, az erkölcsömre és a modoromra. Legyen ez világos.”

„Emberi lényként a megjegyzések és a gyűlölet mélyen érint engem és a körülöttem élő embereket. Remélem, ez emlékeztetőül szolgál az emberek számára, hogy mielőtt fenyegetőzni kezdenek, ellenőrizzék az online tartalmakat.”

„Remélem, hogy azok, akik hozzájárultak ehhez, elgondolkodnak egy pillanatra azon, hogy milyen valós következményei vannak a hazugságok terjesztésének és a gyűlöletkeltésnek.”

„Ne feledjétek, ahogy James Clear mondja: ‘Minden tettünk egy voks arra, hogy kik akarunk lenni’. Válasszuk a magunk és mások számára jobb embert.”

Verstappen nem szokott kommentelgetni Instagramon, de Kelly posztja alatt most megtette.

„Ennek véget kell vetni” – írta.

„Ezek a hamis vádak, amiket egyes személyek az Instagramon és a TikTokon hangoztatnak, őrültségek és nevetségesek egyszerre. A gyűlöletnek nincs helye ebben a világban. Tudjuk, mi az igazság a családunkon belül, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Szeretlek.”

De mások is reagáltak a bejegyzésére.

Jenson Button felesége Brittny ezt írta: „Bárki, aki TÉNYLEG találkozott veled, tudja, milyen csodálatos, kedves és figyelmes ember és anya vagy. Bárki, aki bármi rosszat mond, az egyértelműen féltékeny/irigy szerencsétlen ember, aki kivetíti a bizonytalanságát. Maradj erős gyönyörű ”

António Félix da Costa, aki jelenleg a Formula E-ben versenyez, így reagált: „Sajnos olyan világban élünk, ahol a gyenge emberek képernyők mögé bújnak, és szörnyű dolgokat mondanak, hogy hamis hatalomérzetet és önbizalmat szerezzenek.”

A Sky Sports riporternője, Natalie Pinkham is üzent Kellynek: „Kiállunk melletted Kelly, és teljes szívünkből ellenezzük a gyűlöletet. Reméljük, erőt merítesz a szeretetből ”

Verstappen barátnője egy Ferrarit, húga pedig harmadik gyermekét mutatta meg