fbpx

Utolsó esély, hogy megnézd a Forma-1 kiállítást Bécsben!

A bécsi METAStadtban található Forma-1 kiállítás már csak ezen a héten, 2024. június 16-ig, vasárnapig tart nyitva. Eddig van már csak lehetőség arra, hogy testközelből is megismerd az autósport királykategóriáját és a Forma-1 rendkívüli világát.

A 3000 négyzetméteres kiállítás magával ragadó elegyét kínálja a kiadatlan film- és képanyagoknak, valamint a lenyűgöző audiovizuális elemeknek, az interaktív kiállítási tárgyaknak és a különböző korszakokból származó történelmi Grand Prix™ versenyautóknak és járműveknek.

A látogatókat számos különlegesség várja, köztük Romain Grosjean kiégett autója, Max Verstappen Red Bull RB16B autója, amellyel 2021-ben először lett világbajnok, valamint Gerhard Berger Ferrari F187/88-asa, amellyel 1988-ban Monzában megnyerte az Olasz Nagydíjat.

Használd ki ezt az utolsó lehetőséget, hogy megtekintsd az F1-es emléktárgyak és történelmi pillanatok egyedülálló gyűjteményét, és látogass el a bécsi METAStadtban található Forma-1 kiállításra, mielőtt az végleg bezárja kapuit!

Jegyek 24,90 eurótól kaphatók az oeticket.com oldalon vagy a helyszínen a jegypénztárban (csak bankkártyával vagy hitelkártyával).

VIDEÓ: Forma-1 kiállítás Bécsben, az igazi F1 rajongóknak

Forrás :