fbpx

Részletek derültek ki Sainz és a Mercedes megbeszélésről

Továbbra is komoly kérdések vannak Carlos Sainz jövője kapcsán. Pérez hosszabbításával egy erős üléstől elesett, így az élmezőnyben már csak egy lehetősége van.

Ez a lehetőség az éppen az ő helyére érkező Lewis Hamilton felszabaduló ülése a Mercedesnél. A német márka azonban házon belül is el van látva lehetséges jelöltekkel, többek között az év végén szabaddá váló Esteban Oconnal is.

A legnagyobb kérdés azonban az akadémista, olasz Kimi Antonelli lehet. A rendkívül sokra tartott tehetség az elmúlt időszakban komolyan lenyűgözte a csapat vezetőségét. Ez pedig rossz hír Sainz számára, aki így egy újabb üléstől úszhat el, mivel Toto Wolff elmondása szerint egyértelmű ki a jövőjük.

„Mi jelenleg csakis Andrea Kimi Antonellire akarunk koncentrálni. Ő a mi jövőnk. A fiatal versenyzőinkért akarunk dolgozni, és ezt elmondtuk Carlo Sainznak is.” – utalt Toto Wolff a spanyollal való beszélgetésekre.

„Ugyanakkor még nem hoztuk meg a végleges döntést. Vannak még mások is, akik érdeklődnek irántunk.” – tette hozzá.

Ez a rossz hír nem sok jót sejtet Carlos Sainz reményeire, jó eséllyel csak a mezőny második felében találhat magának ülést, a legfrissebb hírek szerint éppen a Williamshez áll nagyon közel.

Sainz már az utolsó idegszálunkon táncol, újabban a Williamsszel tárgyal

Forrás :