fbpx

Apja elveszíthette a türelmét Lance Strollal szemben?

Lance Stroll a hazai Kanadai Nagydija előtt került górcső alá, mivel a szakértők azon tűnődnek, hogy 2024 lehet-e az utolsó szezonja a Forma-1-es rajtrácson.

Míg csapattársa, Fernando Alonso 2025-re és 2026-ra is újra szerződést kapott, addig a 24 éves Stroll alkalmazásáról egyelőre nem esett szó – annak ellenére, hogy a csapatfőnök Mike Krack jelezte, mindkét pilótával elégedett. Stroll idén eddig egyértelműen alulteljesített Alonsóhoz képest, ami olyan pletykákat indított el, hogy még a csapattulajdonos édesapja, Lawrence is a Hondához kötődő Yuki Tsunodát tartja jobb választásnak 2025-re és azutánra.

Meddig bírja ezt még Lance Stroll? kiáltott fel a Le Journal de Montreal című újság a címlapján. Tudósítójuk, Francois-David Rouleau erősen kritikusan nyilatkozik kanadai honfitársáról, hozzátéve, hogy Stroll sem tesz semmit azért, hogy kivívja számos, őt a háta közepére kívánó ellenzőjének szimpátiáját. A valóság olyan világosan látható, mintha egy elefánt lenne egy luxusautó helyett a garázsban – tette hozzá. Az apja nélkül Stroll nem ülhetne a volán mögött. Amikor a montreali spekulációkról kérdezték, Stroll bevallotta, hogy 2024 után is szeretne versenyezni:

„Úgy tűnik, ez elég népszerű kérdés most, amit mostanában feltesznek nekem. Igen, biztosan ott vagyok fejben. Mindenképpen az jár az agyamban, hogy továbbra is részese legyek, de ezen a hétvégén tényleg Montrealra koncentrálok, hogy élvezzem a hazai versenyemet, és megpróbáljak jó eredményt elérni.”

Stroll eladni készül az Aston Martinból

Forrás :