fbpx

Hova tűnt Fernando Alonso? Elment LEGO Aston Martin F1-es autót építeni

Az Aston Martin Aramco Formula One Team és a LEGO Csoport bemutatja az első Aston Martin Aramco F1 készletet, amely 2024. június 1-jétől kezdve kapható.

Az építhető Speed Champions autós szettekből álló dupla csomag részeként a dobogós helyezést elérő AMR23 versenyautó LEGO épített változata mellett az Aston Martin Vantage Safety Car is összerakható. A Forma-1-es autó a valós változat hiteles dizájnrészleteivel rendelkezik, beleértve a Halo, a hátsó szárny és a partnerlogók, valamint egy versenyző minifigurával, megfelelő overallban és sisakkal. Összerakva az 564 darabos építőkészlet több mint 4 cm magas, 19 cm hosszú és 7 cm széles.

Matthew Chapman, az Aston Martin Aramco Formula One Team licenc- és áruforgalmi igazgatója elmondta:

„Nagy örömmel mutatjuk be az AMR23 F1-es autó LEGO modelljét, amely az első a csapatunk életében, és amellyel a rajongók megépíthetik saját replika változatukat. Izgatottan várjuk ezt az együttműködést a LEGO csoporttal, hogy az termékeinket egy csomagban egyesítsük. A készlet minden egyes modellje a híres brit versenyeken használt zöld színeinket mutatja be, és alig várjuk, hogy a rajongók kézbe vehessék, hogy kiegészíthessék autógyűjteményüket.”

Dan Squirrell, a LEGO Csoport tervezője hozzátette:

„Az Aston Martin nagy rajongójaként nőttem fel, így a velük való közös munkával ezen a készleten egy álmom vált valóra. Különösen élveztem az Aston Martin alakulatával és a LEGO csoportnál dolgozó kollégáimmal való együttműködést, hogy a részleteket pontosan eltaláljuk, új módszereket találva a kockák használatára a megfelelő formák elérése érdekében.”

A LEGO® Speed Champions Aston Martin Safety Car és AMR23 készlet kapható már a LEGO áruházakban, és a LEGO.com-on.

Dobj el mindent! A LEGO elkészítette Senna McLaren MP 4/4-esét!

Forrás :