fbpx

Hamilton gyakran feldühíti a sofőröket közúton

Mint arról már beszámoltunk, a Forma-1-es világbajnok, Lewis Hamilton szerepelt a First We Feast YouTube csatorna Hot Ones című műsorában. A koncepció lényege, hogy interjú közben a sztároknak egyre erősebb chiliszósszal ízesített falatokat kell bekapkodniuk.

Hamilton elárulta, hogy egy alkalommal majdnem megfulladt – na nem chili evés közben -, és arról is kérdezték, mi szokott lenni a reakció, ha a rajongók észreveszik, hogy mellettük autózik közúton.

A jövőre a Ferrarihoz igazoló versenyő elmondta, hogy előfordul, hogy le akarnak állni versenyezni vele.

„Volt már olyan, hogy az emberek egy közlekedési lámpánál álltak és versenyezni akartak, igen” – mondta. „És amikor fiatal voltam, úgy éreztem, hogy ‘rendben… az orra alá füstölök ennek a bolondnak’.”

„Sokszor okoztam már dühöt a közúton, mert valójában gyakran, amikor lazán vezetek, és nem munkába megyek valahova vagy ilyesmi, akkor csak autózgatok, így a legtöbb ember jobban siet, mint én” – ismerte el Hamilton. „Szóval, sokszor dühösek rám az utakon.”

Hamilton a továbbiakban elárulta azt is, hogy melyek azok a helyek, ahol tapasztalatai szerin a legtürelmetlenebbek az autósok.

„Amerikában nagyon agresszívnek találom őket. Los Angelesben elég agresszívek” – mondta. „New Yorkban is nagyon agresszívek. Igen, az emberek itt elég rosszul viselkednek. Aztán Svájcban, a német-svájci részen nagyon agresszívek még. Igen, őrültek.”

Olyan erős chili szószt tolt be Hamilton, hogy könnybe lábadt a szeme!