fbpx

Mától megrendelhető az F1 24 játék!

Az EA SPORTS által készített vadonatúj F1® 24 hivatalos videojáték ma debütál világszerte, és számos új funkcióval várja a rajongókat, akik az eddigi legrealisztikusabb kiadású játék volánja mögé ülhetnek.  

A „Karrier mód” át lett alakítva, hogy a játékosok jelenlegi F1-es versenyzőként, vagy a múlt egy ikonjaként versenyezhessenek, és újraírhassák a történelmet, vagy új történetszálakat hozhassanak létre. Ezen belül a versenyzőfelismerő rendszert úgy fejlesztették ki, hogy a játékosok elérhessék versenyzőjük és csapatuk rövid távú céljait és hosszú távú törekvéseit.

A frissített „Kétjátékos karrier mód” lehetővé teszi, hogy egy barátoddal együtt vagy egymás ellen játszhassatok, míg a „Challenge Career” a játékosok számára személyre szabott lehetőséget kínál a valós versenyzők és a közösség által megszavazott forgatókönyvekkel.

Az innovatív EA SPORTS Dynamic Handling újradefiniálja az autó fizikáját az irányíthatóság növelése érdekében, és a játékos kezébe adja a jármű teljesítményét és versenystratégiáját. Az új felfüggesztési mozgások, gumiprofil, aero szimuláció, valamint a felújított motor és beállítási lehetőségek révén a játékosok részletes visszajelzést kapnak, így pontosabb teljesítményt kapnak.

Az F1® 24 realizmusát tovább fokozták: Silverstone, a Circuit de Spa- Francorchamps, a Jeddah Corniche Circuit és a Lusail International Circuit is frissült a hitelesség és a pontosság növelése érdekében. Mind a 10 F1-es csapat hivatalos autóit aprólékosan újraalkották a részletes CAD-adatok felhasználásával, az F1-es versenyzők esetében élethűbb lett a haj, a szem, és a bőrárnyalat is.

Az „F1® World”-ön belül a játékosok az egész szezonban új kihívásokat teljesíthetnek, hogy fejlesszék a pályán szerzett képességeiket, és feloldják az élethű F1-es festést, ruhát és sisakot. Az „F1® World” új „Fanzone” funkciója lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az F1® 24 közösségben kedvenc csapataikat és versenyzőiket képviselve időkorlátos ligákban versenyezzenek, és közös célokért dolgozzanak, valamint pontokat gyűjtsenek a jutalmak feloldásához.

A digitális exkluzív Champions Edition*, amelyben Max Verstappen, az EA SPORTS nagykövete szerepel, tartalmazza James Huntot és Juan Pablo Montoyát, mint ikonokat, 18 000 Pitcoint és egy ‘F1® World’ Bumper Packot. A megjelenés után a játékosok öt szezonnyi új játszható tartalomra számíthatnak, amelyek mindegyike az aktuális F1-es események köré épül, így a rajongók egész évben versenyezhetnek.