fbpx

Verstappen barátnője ráhajtott egy másik, nős F1-es pilótára, állítja az ex

A háromszoros világbajnok Nelson Piquet idősebbik lánya, Kelly Piquet a Red Bull háromszoros világbajanokával, Max Verstappennel jár, már 3,5 éve.

Kelly korábban egy másik Red Bull versenyzővel, Daniil Kvyattal alkotott egy párt, akitől egy kislánya is született.

A 35 éves modell most célkeresztbe került, miután egy korábbi F1-es versenyző korábbi felesége azzal vádolta meg, hogy annak idején rástartolt a férjére.

A korábbi F1-es versenyző, Jerome D’Ambrosio (aki az utóbbi időben a Mercedes F1-es csapatfőnöke, Toto Wolff mellett dolgozott, jövőre pedig már a Ferrari helyettes csapatfőnöke lesz) volt felesége, Natalie Siffermann elárulta, hogy Piquet megpróbálta elszeretni a férjét, még akkor, amikor házasok voltak.

Egy TikTok poszt alatt kommentálva azt írta Piquet-ről: „Ő egy szörnyű emberi lény.”

Hozzátette, hogy a most Verstappennel lévő Kelly összeszűrte a levet a férjével, mikor ők még házasok voltak. Ezen kívül azt is leírta: „Teljesen tönkretette egy barátom karrierjét is, irigységből.”

Sifferman és D’Ambrosio 2011-ben ismerkedtek meg egymással, és két évig jártak, mielőtt összeházasodtak. Azonban alig két évvel később el is váltak. Azt azonban nem tudni, hogy válásukhoz volt-e köze Piquet-nek.

D’Ambrosio azóta ismét megnősült: 2020 óta Habsburg Eleonóra férje, 2021 októberében pedig gyermekük is született: Otto.

Valentin-nap alkalmából bemutatjuk az F1-es barátnőket!