fbpx

Kiderült, mik az F1-esek kedvenc filmjei, és mit kéne Leclerc lába közé tenni

A Cannes-i Filmfesztivál hete van, ami közel van Monacóhoz és több F1-es versenyző el is látogatott oda. Ennek apropóján a csütörtöki sajtótájékoztatón, Monacóban, arról kérdezték Esteban Ocont, Yuki Tsunodát, George Russellt, Max Verstappent, Alexander Albont és Charles Leclerc-t, hogy mi a kedvenc filmjük.

„Igen, hétfőn Cannes-ban voltam” – felelt Ocon a brazil Car Magazine tudósítójának kérdésére. „Hatalmas Marvel-rajongó vagyok, képregényrajongó, és lehetőségem nyílt arra, hogy nagyon közel üljek Sebastian Stanhez, aki a The Apprentice című filmben játszott, ami elég őrült élmény volt. És igen, hogy válaszoljak a kérdésre, valószínűleg minden idők kedvenc filmje a The Dark Knight Rises (magyar címe: A sötét lovag – Felemelkedés).

Tsunoda válaszolt ezt követően, aki nem okozott csalódást. Számtalanszor cukkolták már Jason Statham imádatával, és most is ennek megfelelően válaszolt: „Imádom a Szállítót, Jason Statham. Imádom Jason Stathamet, szóval igen, ő az én emberem.”

Russell egy régi emléket idézett fel: „Mindig eszembe jut, hogy gyerekkoromban néztem a James Bond Casino Royale-t, szóval mindig is az volt az első számú filmem.”

Verstappen röviden felelt: „A Wall Street farkasa vagy a Másnaposok, igen.”

„Én a Grand Budapest Hotelt szeretem” – mondta Albon. „Wes Anderson. Az király.”

Majd Leclerc válaszától kezdve egy mókás párbeszéd indult a versenyzők között.

Leclerc: „A Másnaposok király, de igazából a Harry Potter volt a kedvencem, gyerekként, és azóta is az egyik kedvenc filmem. Ó igen, nagy rajongó, hatalmas rajongó vagyok! ”

„Amikor 10 éves voltam, már tudtam a film szövegét. Igen, persze. Mindenki azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint Harry Potter.”

Erre Albon reagálsz: „Épp azt akartam mondani, hogy szemüveggel úgy néznél ki, mint Harry Potter.”

Russell: „Van egy videóm, az egyik legelső videó, ami a telefonomon van, az a 2012-es Charles, hosszú hajjal. Nem tudom, emlékszel-e rá… Ortonában? Az olasz WSK-ban?”

Leclerc: „Igen, de egy kicsit aggódom, hogy mit fogsz most mondani.”

Russell: „A seprűnyelet a lábad közé teszed, és úgy csinálsz, mint a varázsló…”

Verstappen: „Ettől nem lesz jobb!”

Leclerc: „Tartsd meg magadnak azt a videót!”

Verstappen: „Én szeretném látni!”

Olyan drága lett Hamilton és Brad Pitt F1-es filmje, hogy örüljenek, ha nullára kijönnek végül

Forrás :