fbpx

A Duracell Nyuszi is rajthoz áll a Forma-1-es Monacói Nagydíjon!

A Williams Racing bejelentette, hogy a Duracell Nyuszi is részt vesz majd a hétvégi Monacói Nagydíjon.

A csapat egyik szponzora az elemeket gyártó vállalat, melynek védjegye a hiperaktív rózsaszín nyuszi. Monacóban a Williams autóira nem csak egy elem és a márkanév lesz felfestve, hanem a nyuszi is. Ezzel kívánja a világhírű akkumulátor-márka bemutatni legújabb innovációját, a Duracell Optimumot.

„A Williams Racing izgatottan várja, hogy a Duracell Nyuszi először kóstolhasson bele a Forma-1-be Monacóban, egyesítve egy ikonikus szimbólumot egy ikonikus versenypályával” – nyilatkozta James Bower, a Williams kereskedelmi igazgatója.

„Igazán emlékezetes lesz látni, ahogy az FW46-ossal száguld át a híres alagúton és a Casino Square-en, és alig várjuk, hogy a Duracell Optimum által képviselt erővel és energiával versenyezhessünk.”

„Mindig arra törekszünk, hogy innovációt vigyünk be a partnerségeinkbe, és ez a különleges monacói konstrukció tökéletes példa erre.”

Daniel Sierra, a Duracell marketing alelnöke hozzátette: „Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk a Williams Racinggel a Monacói Nagydíj e különleges alkalmával.”

„Márkaként, amely arról ismert, hogy élvonalbeli technológia által látja el energiával a mindennapi életet, izgatottan várjuk, hogy a Forma-1 világába és azon túl is eljuttassuk az erőnket, bemutatva a Duracell Nyuszi kitartó szellemét Monaco utcáin, és a Duracell Optimum – egy olyan erős akkumulátor, amelyet egy Forma-1-es csapat is használ – rendkívüli erejét.”

Bottas elmagyarázza, hogy mit keresett a Williams motorhome-jában

Forrás :