fbpx

Mindenki bedőlt Miamiban a kamu Charles Leclercnek, pedig nem is hasonlít rá

Két srác tett egy érdekes kísérletet a Miami Nagydíj hétvégéjén, mely részben mulatságos, részben pedig kiborító. Mindenki bedőlt az ál-Leclerc-nek

Egyikük magára vett egy ferraris overált, egy sapkát, és a kezébe vett egy sisakot. A küldetés az volt, hogy mindenkivel elhitesse, hogy ő Charles Leclerc. Pedig egyáltalán nem hasonlít rá. Talán Carlos Sainznak még egyel hihetőbb lett volna.

A „kísérletet” 3 módon és helyszínen végezték el, egyre nehezebb körülmények között.

Először csak járókelők közt tűnt fel a hamis Leclerc, ahol mindenki bevette, hogy ő az, akinek mondja magát. Többen állították, hogy ha most megjelenne mellettük bármely F1-es versenyző, simán felismernék, majd azonnal bedőltek a kamunak.

Ezt követően forgalmasabb helyre mentek és a kamu Charles kamu biztonsági őröket kapott, a hitelesség fokozása érdekében. Itt sem volt gond. Fotózkodtak vele, dedikált. Egyetlen úr volt, aki elgondolkodott rajta, hogy ő tényleg Leclerc-e, pedig egy másik azt állította, hogy a fia ráadásul a Ferrarinál dolgozik.

A harmadik teszt volt a legkeményebb. Egy kerítésen át belógott a helyszínre, majd magára kapva a Ferrari-overált, sikerült megtévesztenie a biztonságiakat, akik maguk engedték be a srácot a paddock területére, hiszen azt hitték, ő Leclerc, még fotózkodtak is vele. Mindezt úgy, hogy Miamiban ráadásul a Ferrari versenyzői nem is a megszokott piros overált viselték, hanem kéket.

Miután bejutott, a mosdóban levette az overált, hogy teljesítse a fő célt, hogy találkozzon az igazi Leclerc-rel.

Miután ez is sikerült, elégedetten távozott.

Amennyiben az F1/FIA is belebotlik a videóba, a srác nem lesz megdicsérve, és az is lehetséges, hogy a videóját is töröltetik a Youtube-ról. Két lényeges szabályt ugyanis mindenképpen megsértett:

  1. Akkreditáció/VIP jegy nélkül lógott be a paddockba, ahová még akkor sem mehetett volna be, ha vásárolt volna jegyet.
  2. A paddock területén külön engedély nélkül tilos videózni (pláne azt kiposztolni), alapvetően még az újságíróknak is.

Szóval ha jót akartok magatoknak, nem próbáljátok meg utánozni! Már csak azért sem, mert a magyar rajongókat és őröket jóval nehezebb lenne így átverni! 😉