fbpx

Norris még a gúnynevéből is pénzt csinált – Most te is beszerezheted a termékeket!

Lando Norris első győzelme után olyan kollekciót dobott piacra, ami meglepte a rajongóit.

A brit versenyző a hónap elején megszerezte első Forma-1-es győzelmét Miamiban, így lekerült egy kellemetlen listáról, amit így újra Nick Heidfeld vezet (legtöbb dobogós helyezés győzelem nélkül). A győzelmi túrát teljesítő pilóta ugyanakkor egy meglepetéssel is előrukkolt a rajongóinak. Újabb kollekciót dobott a piacra, ám a névválasztás láttán többen meglepődtek.

A közösségi médiás felületeken az elmúlt években a 24 éves versenyző megkapta a ,,Lando Nowins” gúnynevet,(szójáték Norris nevéből, ami arra utalt, hogy korábban még nem nyert a száguldó cirkuszban) ami Oscar Piastri tavalyi sprintgyőzelme után még nagyobb lendületet vett.

Norris többször lájkolt olyan bejegyzéseket az ismertebb felületeken, amik a tehetségét és eredményességét támadták, így nagyon is tisztában volt azzal, hogy a rajongók egy része hogyan hivatkozik rá.

A saját oldalán található webshopban az új kollekció a ,,We did it” (megcsináltuk) névre hallgat, míg a pólók és a kapucnis felsők a Lando NoWins megnevezést kapták.

A pólók 16.000 forintba kerülnek, míg a kapucnis felső 32.000 forintnál álltak meg. Mivel a termék az Egyesült Királyságból érkezik, így vámköltségekkel is számolni kell.

 

Forrás :