fbpx

Norris nevetve árulta el, hogy több vasat is tart a tűzben

Lando Norrisnak a Sky Sports játékában olyan kérdésre is válaszolnia kellett, amire nem feltétlenül akart.

A brit csatorna még a téli időszakban a McLaren versenyzőit hazugságvizsgálóra kötötte, és mindenféle kérdéssel bombázta őket egy szakértő társaságában. A sort Oscar Piastri kezdte, majd a múlt héten a futamgyőztes 24 éves versenyző adására került sor.

Simon Lazenby a bevezető kérdések után rátért arra is, hogy ki tart Norris a legjobb brit versenyzőnek, valamint a McLarennel akar-e a sikereket elérni.

A jó hangulatú interjúból kiderült, hogy okozott-e már ,,problémát” a 24 éves versenyzőnek a nevetés, sőt első győzelmét is ,,megjósolta”. A fiatal pilóta nagyon erősen hitt abban, hogy idén a dobogó tetejére is felállhat, így magabiztos válaszát ,,igaznak” minősítette a vizsgáló (Miamiban ezt sikerült is abszolválnia). Ugyanakkor erősen kilengette a ,,mutató”, mikor Norrist a fizetéscsökkenésről kérdezték.

A McLaren versenyzőjének nincs képzeletbeli barátja, bár saját bevallása szerint magában elég sokat beszél. Tetoválást is szeretne a jövőben a kezére vagy az ujjára.

Ugyanakkor a brit szerint ő kerülne ki győztesen egy verekedésből, ha összetűzésbe kerülne George Russell-lel és Alex Albonnal.

Norris magánélete is szóba került. A McLaren pilótája határozottan válaszolt nemmel még a télen arra a kérdésre, hogy nincs barátnője, ezt a hazugságvizsgáló is megerősítette. Ugyanakkor mikor azzal a feltevéssel találta szembe magát, hogy több barátnőt is tart, nevetve válaszolt igennel. Ezt az állítást is igaznak titulálta a gépezett.

Viszont az utóbbi időben a brit pilóta többször mutatkozott nyilvánosan João Félix (portugál válogatott, a Barcelona FC csatára) egykori barátnőjével, Margarida Corceiro portugál modell-lel. Legutóbb a párosról a szombati Monaco Historic Grand Prix-n készültek felvételek.