fbpx

Coulthard állítja, hogy ő férfiasabb a férfiak 99%-ánál – Ezt bizonyítja 28 éves barátnője is

Az egykori Forma-1-es versenyző, a skót David Coulthard azt állítja, hogy magas tesztoszteronszintje egyenes következménye annak, hogy autóversenyzői karrierje volt.

53 évesen Coulthard azt állítja, hogy a tesztek szerint a hormonvitalitás elitjébe tartozik. Ebből arra következtet, hogy az autósport hozzájárul a férfiak fiatalos életerejének megőrzéséhez.

Bár nem mindenkiből lehet autóversenyző, Coulthard tapasztalatai szerint a profi autóversenyzés adrenalinlökete felpörgetheti a szervezet tesztoszterontermelését.

„Megvizsgálták a tesztoszteronszintemet, és úgy tűnik, hogy a férfiak felső 1%-ában vagyok” – mesélte Coulthard Eddie Jordannek a ‘Formula for Success’ podcastban.

„Az egyik gondolat az, hogy mivel a sportkarrier során magas az adrenalinszint, akkor ez egyfajta szuper töltés a szervezetben lévő tesztoszteronnak. Szóval semmi probléma.”

Coulthard vitalitása jó hír a nála több, mint 20 évvel fiatalabb barátnője számára is. Coulthard 2006 óta alkotott egy párt a belga műsorvezetővel, Karen Minier-vel, akitől 2008-ban egy fia született. 2013-ban házasodtak össze, azóta azonban elváltak. Az ex-versenyző jelenleg a 28 éves svéd modellel, Sigrid Silversanddal jár.

Ugyanakkor a skót azt is bevallotta, hogy annak idején többször füllentett nőügyeiről. Például mikor azt állította, hogy a verseny előtti szex gyorsabbá teszi őt a futamokon.

„Ez nyilvánvalóan csak egy kis baromság volt” – mondta.

„Nem emlékszem, hogy mondtam volna ilyet, de úgy hangzik, mintha csak a reakció kedvéért mondtam volna.”örténeteket a magánéletéről.

Coulthard legfőképp elhunyt nővére miatt segíti a női autóversenyzőket

Forrás :