fbpx

Magnussen Bearman érkezéséről: Nem vagyok bébiszitter

Nico Hülkenberg év végi távozása után felszabadul egy hely a Haasnál 2025-re. Az ülésre a legesélyesebb a Ferrari-junior Oliver Bearman.

A német Hülknberg jövőre a Sauber majd utána az Audi versenyzője lesz, szabadon hagyva egy ülést a középmezőnyben. A Haas a Ferrari partnercsapata, emiatt az olaszok könnyedén tudnának egy fiataljukat beültetni.

A 18 éves brit Szaúd-Arábiában remekül helyettesítette Carlos Sainzot, amivel meggyőzte a Forma-1 világát a tehetségéről. Idén többször is kap majd esélyt a Haastól egy pénteki edzésen, vagyis nyugodtan ki lehet jelenteni, jelenleg ő van a pole-pozícióban az ülésért folytatott harcban.

Hogy mit gondol róla a potenciális jövőbeni csapattárs Kevin Magnussen, arról a dán maga beszélt Miamiban.

Én nem azért vagyok itt, hogy gyerekekkel foglalkozzak. Ezt otthon csinálom. Remélem, aki a csapattársam lesz, az versenyképes, profi és kiegyensúlyozott lesz, olyan, mint Nico. Majd meglátjuk, amikor oda kerülünk.” – reagált a Bearman-pletykákra a 31 éves versenyző.

Magnussen számára nem lenne ismeretlen egy fiatal, rutintalan csapattárs. 2022-ben a másodéves Mick Schumacherrel alkotott párost az amerikai istállónál.

Hülkenberg átigazolása Bearman számára jelenthet nagy esélyt!

Forrás :