fbpx

Rosberg szerint gond van Norris hozzáállásával

A korábbi világbajnok, Nico Rosberg úgy véli, hogy Lando Norrisnak voltoznia kell mentálisan, hogy még sikeresebb tudjon lenni.

A McLaren brit versenyzője második lett a hétvégi Kínai Nagyíjon, amivel tovább növelte a rekordját, mint a legtöbb dobogós helyezés futamgyőzelem nélkül.

Eredménye és teljesítménye saját magát is meglepte, mivel a futam előtt sima vereséget vizionált a Ferrarikkal szemben is, amire még fogadott is csapation belül, ám végül a szöges ellentéte következett be.

Pesszimista megközelítése szemet szúrt Nico Rosbergnek is. A német szerint ugyanis, ha ezen tudna változtatni, akkor eljöhetne számára az a bizonyos győzelem is.

„Lando egy amolyan „félig üres a pohár” típusú srác. A futam előtt arra fogadott, hogy a Ferrari legyőzi őket? Nem gondolom, hogy ez a legjobb hozzáállás alapvetően. Szerintem, ha sokkal pozitívabban állna a dolgokhoz, akkor az jóval hasznosabb lenne. Mindezek mellett egy fantasztikus pilóta ő, remekül teljesít. Egyértelműen ő és Max a legjobbak jelenleg.” – kezdte Rosberg.

„A kiegyensúlyozottság, szinte nem volt gumikopás az autóján, ezeket mind elképesztő látni. Összehasonlítva a csapattársával – aki végig szenvedett – hatalmas volt a differencia. Fenomenális vezetés volt a részéről.” – tette hozzá.

Felrobbant a bulvár a semmire: Lando Norris egy lány mellett ült!

Forrás :