fbpx

Felrobbant a bulvár a semmire: Lando Norris egy lány mellett ült!

A brit Forma-1-es versenyzőt, Lando Norrist Margarida Corceiróval látták a Monte-Carlo Masters döntőjén, miután a lány tavaly szakított Joao Felix portugál labdarúgóval.

Stefanos Tsitsipas 6-1, 6-4-re legyőzte Casper Ruudot, és ezzel négy év alatt harmadszor nyert a hercegségben. Lando Norris pedig a lelátóról nézte végig a versenyt Corceiro mellett ülve, mire kis túlzással élve felrobbant a nemzetközi bulvársajtó. Máris romantikus szálakról írnak, egyetlen fotó alapján, melyen a páros még csak egymásra sem néz. Norris a telefonját nyomkodja, Corceiro pedig unottan bámul előre.

Norrist és a portugál színésznő/modell Corceirót először tavaly májusban látták együtt egy autóban, és egy étteremben. Már akkor is összeboronálták őket, mire a versenyző némileg fel is háborodott.

„Nem próbáltam semmit sem elrejteni, amikor étterembe mentem. Azt csinálhatsz, amit akarsz. Tudom, hogy nagyon sok feltételezés születik, csak azért, mert valakivel együtt látnak, amit én viccesnek találok” – mondta tavaly Norris.

„Ha valamit el akarnék titkolni, úgy érzem, jól el tudnám rejteni, de nem próbálok semmit elrejteni. Végső soron, ha azt akarnám, hogy az életem privát legyen, akkor azt mondanám, hogy igen [nehezebb elkerülni a figyelmet], de nem akarok egész nap csak a házamban egy számítógép mögött ülni.”

„De úgy tűnik, manapság nem lehetnek barátaim, nem lehet valakivel mutatkozni anélkül, hogy valahogy ne lennék kapcsolatban.”

Norris korábban a szintén portugál modellel, Luisinha Barosa Oliveirával járt.

Lando Norris már nem igazán válaszol barátai WhatsApp üzeneteire

Forrás :