fbpx

Ecclestone üzeni: a botrány ellenére minden fantasztikus Horner és felesége közt

A korábbi F1-es vezérigazgató, Bernie Ecclestone azt állítja, hogy a Red Bull csapatfőnöke körüli botrány ellenére minden „fantasztikus” Christian Horner és felesége, Geri között.

Februárban egy belső vizsgálatot követően Hornert felmentették a csapat egyik női alkalmazottjával szembeni helytelen viselkedés vádja alól, de az ítélet ellen jelenleg fellebbezés van folyamatban. A botrány nagyon megviselte Gerit, de kiáll férje mellett, többször el is kísérte versenyekre, hogy egységet mutassanak.

A 93 éves Ecclestone, aki köztudottan jóban van Hornerrel, elárulta, hogy beszélt a csapatfőnökkel arról, milyen hatással volt a kapcsolatukra a skandallum.

„Christian tájékoztatott, hogy minden fantasztikusan alakul Gerivel” – mondta a Mail Online-nak Ecclestone.

Ecclestone tanú volt, amikor a pár 2015-ben összeházasodott, és támogatta közeli barátját, hogy hosszú távon a Red Bullnál maradjon.

„Nem értem, miért akarná bárki is eltávolítani (a Red Bulltól) Christiant” – tette hozzá.

„Főleg mivel az idő nagy gyógyírként hat. Szuper munkát végez, és néhány hét is sokat számíthat. Geri támogatja őt, és az egész csapat jól teljesít. Nincs logikus ok arra, hogy felborítsuk ezt az egyensúlyt.”

Felesége nyilvánvaló támogatása ellenére Horner szembesült azzal a felszólítással, hogy menesszék a pozíciójából. Köztük a háromszoros világbajnok Max édesapja, Jos Verstappen részéről. Ezek a megjegyzések találgatásokhoz aztán a holland pilóta jövőjével kapcsolatban is találgatásokat szült. Szóba hozták például a Mercedesszel is, az onnan a Ferrarihoz távozó Lewis Hamilton helyére.

A folyamatos találgatások azonban egyelőre nem befolyásolták a Red Bull pályán nyújtott teljesítményét.

Barátai attól félnek, hogy Geri Horner bele fog betegedni férje botrányába

Forrás :