fbpx

Lance Stroll az „új” Kimi Räikkönen? Bizonyos szempontból…

Will Buxton megnevezte azt az F1-es versenyzőt, aki szerinte a legjobban utálja, ha interjút készítenek vele. És azt is, hogy kit sikerült magára haragítani a Drive to Survive által.

Buxton, aki korábban a Speed és az NBC Sports csatornáknál is dolgozott, most az F1TV, az F1 hivatalos közvetítési szolgáltatásának műsorvezetője, riportere.  Ezen kívül a  Netflix „Drive to Survive” című sorozatában is szerepel, véleményezi a történéseket.

Elmondta, hogy egy alkalommal magára haragította az akkor még a Racing Pointnál versenyző, Sergio Pérezt. Ez az után történt, hogy kritizálta a 2018-as Szingapúri Nagydíjon nyújtott teljesítményét.

Buxton azt mondta a Drive to Survive-ban Pérezről, hogy „úgy nézett ki, mint egy újonc”, amikor csapattársával, Esteban Oconnal és a Williams versenyzőjével, Sergey Sirotkinnal ütközött. Pérez a sorozat megjelenése után privátban kérdőre vonta Buxtont a megjegyzései miatt.

Bár ha még a mezőny tagja lenne, Buxton bizonyára Kimi Räikkönen nevét válaszolta volna arra a kérdésre, hogy melyik versenyző utálja a legjobban, ha interjút készítenek vele. De Räikkönen híján is határozottan válaszolt: „Lance Stroll.”

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a leglelkesebb interjúalanynak viszont Carlos Sainzot tartja.

Stroll 25 évével továbbra is a fiatalabb pilóták közé tartozik a rajtrácson, de már 147 nagydíjon van túl. Bár tehetségét senki nem vitatja, motivációját és eltökéltségét annál inkább…

 

Egy ex-F1-es versenyző is figyelte a győztes Robin Räikkönent

Forrás :