fbpx

Repül, vagy marad? Horner ügyében maholnap döntést hoz a Red Bull

A Forma-1-es szezon épp kezdődik a héten Bahreinben. A Red Bull Racing továbbra is erősnek és magabiztosnak tűnik, de a csapat mégsem lehet teljesen nyugodt.

A csapatfőnök, Christian Horner keveredett botrányba, és bár minden vádat tagad, még nem került pont az ügy végére.

Az ítélet már a küszöbön áll, a Red Bull vezetői pedig készen állnak arra, hogy kijelöljék a csapat jövőbeli irányvonalát.

„Sok rossz döntést láttam már a pályafutásom során, de a Red Bull helyzete a legabszurdabb dolog, amit valaha láttam” – jelentette ki Eddie Jordan egykori F1-es csapatfőnök.

Az osztrákok kezében lévő 100 oldalas dossziéval már közelinek tűnik a csapatfőnök egy női kollégája irányába alkalmazott, állítólagos „nem megfelelő viselkedésével” kapcsolatos vizsgálat lezárása. De az ügy nagy port kavart már eddig is.

A Red Bull hierarchiáján belüli hatalmi harc a helyzetet tovább bonyolítja, mivel az osztrák és thaiföldi érdekeltek nem értenek egyet Horner sorsával kapcsolatban. Míg Charlem Yoovidhya kitartóan támogatta Hornert, az osztrák részleg továbbra is megosztott.

„Chalerm számára Horner egyfajta nevelt fiú” – állítja Ralf Schumacher, korábbi F1-es versenyző.

A Sky Sports és a De Telegraaf szerint, ma, vagy holnap (kedd-szerda) várható döntés Horner ügyében, még a versenyhétvége kezdete előtt.

This poll is no longer accepting votes

Szerinted Horner maradhat a Red Bullnál, vagy megválnak tőle?
20 Szavazat · 20 szavazat

Horner: A Red Bull tapsot érdemelne, nem kritikát

Forrás :