fbpx

Melyik F1-es csapat lesz a Red Bull legfőbb kihívója 2024-ben?

 

Nagyjából egyértelmű, hogy Max Verstappen és a Red Bull Racing idén is dominálni fog a Forma-1-ben. Persze ne legyen igazunk, legyenek változatosak a versenyek!

A realitás azonban jelen pillanatban továbbra is Red Bull fölényt mutat. Ennek tükrében, az első verseny előtt, a három tesztnap után, azt kérdezzük tőletek, hogy szerintetek melyik csapat lesz idén a Red Bullt leszámítva a legerősebb. Melyik csapat lesz a legközelebb a Red Bullhoz 2024-ben?

A teszt első napján Verstappen szárnyalt, azonban a csapattárs Pérez közel sem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani. A teszteken a Ferrarik tűntek a Red Bull mellett a legjobbnak, kérdés, hogy ez a lendület a versenyeken is kitart-e. Illetve a Red Bull idei koncepciójának minden pálya fekszik-e majd.

A legtöbb csapat alapvetően előrelépésről számolt be, ám nem tudni, hogy ez a versenyeken mennyire mutatkozik majd meg, illetve mennyire lesz szoros a középmezőny. Valamint lesz-e meglepetés, aki váratlanul a középmezőnyből előlép – legalább alkalmanként – futamgyőztessé?

A Red Bull várhatóan dominálni fog idén is. De melyik csapat lesz a legközelebbi kihívója?
665 Szavazat · 665 szavazat

 

1. Bahreini Nagydíj