fbpx

Günther Steiner új szerepben tér vissza az F1-es paddockba!

Günther Steiner, a Haas korábbi csapatfőnöke új szerepben tér vissza a Forma-1-es paddockba. Televíziós szakértőként!

Alig két hónappal az amerikai csapattól való menesztése után Steiner állítóléag a német RTL  kommentátora lesz.
Steiner a jövő heti Bahreini Nagydíjjal kezdi meg új pályafutását, de a 2024-es F1-es szezon során hét versenyen is közreműködik majd az RTL-nél.

Steiner brit rajongói is élvezhetik azonban majd meglátásait, mivel az Ausztrál Nagydíjon pedig a Channel 10 csatornával dolgozik majd.

Az ex-csapatfőnök számára nem teljesen ismeretlen terület ez. Tavaly a NASCAR COTA rendezvényén már belekóstolt a szakértői világba, és a rá jellemző nyerseséggel és humorral szórakoztatta az amerikai közönséget.

„Igazi karakter” és „rendkívül népszerű sok Forma-1-es rajongó körében”, állítja az RTL-es Inga Leschek Steiner kapcsán.

„Günther Steinerrel sikerült egy régi menedzsert és Forma-1-es bennfentest közvetlenül a paddockból az RTL mikrofonjai elé ültetnünk, aki naprakész meglátásokkal és közérthető nyelvezettel gazdagítja majd élő közvetítéseinket” – mondta Leschek.

Az újdonsült kommentátor is izgatottan várja az új kihívást.

„Hogyan kell értékelni a versenyzők teljesítményét, és mit jelent ez a mögöttük álló szervezetek számára? Alig várom, hogy megvizsgálhassam ezeket a folyamatokat ezzel az erős on-air csapattal [az RTL-nél], és megoszthassam velük a versenyzéssel kapcsolatos elemzéseimet” – mondta.

Készül Günther Steiner új könyve, amit kirúgása csak még izgalmasabbá tesz

Forrás :