fbpx

Valentin-nap alkalmából bemutatjuk az F1-es barátnőket!

Ha már Valentin-nap van, akkor régi jól bevett szokásunk szerint a reggelt egy kis romantikával kezdjük. Legalábbis olyan értelemben, hogy bemutatjuk nektek a Forma-1-es mezőny tagjainak barátnőit, feleségeit. 

A 2024-es mezőnyben 3 versenyző van, aki már házas: Sergio Pérez, Nico Hülkenberg és Kevin Magnussen. Ezzel együtt azok is ők, akik már édesapák. Továbbá Max Verstappen van amolyan „nevelőapa” szerepben.

Tavaly több versenyző is barátnőt váltott, úgyhogy indítsuk ezt a napot egy ilyen könnyed témával! (A végén szavazással!)

Valtteri Bottas – Tiffany Cromwell

Valtteri Bottas 9 évig volt együtt Emilia Pikkäräinennel, ebből 3 évet férj és feleségként töltöttek. 2019 év végén azonban váratlanul és rendkívül gyorsan el is váltak. Azóta az ausztrál kerékpáros Tiffany Cromwellel alkot Bottas egy párt. Bár a világ két teljesen különböző pontjáról származnak, úgy tűnik, igazán nagy az összhang közöttük. Sok időt töltenek együtt, ami elmondása szerint nagyon fontos Bottas számára. Mióta egy párt alkotnak, Tiffany szokta tervezni Valtteri sisakjait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tiffany Cromwell (@tiffanycromwell) által megosztott bejegyzés

Alexander Albon – Muni „Lily” He

Albon 24 éves kínai barátnője profi golfos és már jó ideje egy párt alkot a brit-thai autóversenyzővel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lily muni he (@lilymhe) által megosztott bejegyzés

Lance Stroll – Marilou Bélanger

A 25 éves kanadai modell és az Aston Martin versenyzője tavaly nyár óta alkotnak egy párt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marilou Bélanger (@mariloublg_) által megosztott bejegyzés

Esteban Ocon – Flavy Barla

A 20 éves Flavy Nizzában született, és a Miss Cote d’Azur cím birtokosa. Orvosnak tanul, és a gyernekrák elleni küzdelem a fő célja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Flavy Barla (@flavy.barla) által megosztott bejegyzés

Carlos Sainz – Rebecca Donaldson

Rebecca 28 éves, skót modell, nagyjából egy éve alkot egy párt Carlossal. Érdekesség, hogy tavaly egy magyar nyelven megjelenő magazinban is láthattuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebecca Donaldson (@iamrebeccad) által megosztott bejegyzés

George Russell –  Carmen Montero Mundt

George és Carmen több, mint két éve járnak. Carmen pénzügyi diplomával rendelkezik. A diploma megszerzése után Mundt egy befektetési cégnél helyezkedett el ügyfélkapcsolati gyakornokként, majd egy másik cégnél kapott munkát, ahol befektetői kapcsolatokért felelős munkatárs lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carmen Montero Mundt (@carmenmmundt) által megosztott bejegyzés

Sergio Pérez – Carola Martinez

Sergio Perez kedvese Carola Martinez, aki 2017 decemberében adott életet első gyermeküknek, a kis Sergionak. A pár 2018 június elsején házasodott össze, majd 2019-ben megszületett második gyermekük, Carlota. Harmadik gyermekük, Emilio 2022 májusában jött a világra, míg tavaly tavaly tovább bővült a családjuk egy kislánnyal, ám , a nevét azonban nem árulták el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carola Martinez (@carolamtz1) által megosztott bejegyzés

Max Verstappen – Kelly Piquet

Az immáron háromszoros világbajnok a szintén háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet idősebbik lányával, Kelly-vel jár. A csavar a dologban, hogy Kelly korábban Daniil Kvyat párja volt, akitől egy kislánya is született, Penelopé.
Kelly modellkedik, nemzetközi kapcsolatok területen szerzett diplomát, de volt már, hogy újságíró volt a Marie Claire brazil kiadásánál, és PR-os is volt a Formula E-nél. Az utóbbi időben azért kritizálták, mert Instagramon a környezetvédelem fontosságát hirdette, miközben magángéppel utazik és folyamatosan luxusmásrkák termékeiről posztol. Tavaly korlátozta is profilját az Instagram, mert túl sokat posztolt a palesztin-izraeli háborúról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KELLY PIQUET (@kellypiquet) által megosztott bejegyzés

Pierre Gasly – Francisca Gomes

Gasly a 2022-es szezon vége felé jött össze új barátnőjével, Francisca “Kika” Cerqueira Gomeszel. A 21 éves portugál modell és a 28 éves versenyző tavaly össze is költöztek Párizsban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kika Cerqueira Gomes (@francisca.cgomes) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kika Cerqueira Gomes (@francisca.cgomes) által megosztott bejegyzés

Kevin Magnussen – Louise Gjørup

Louise testnevelés és biológia szakos tanár. Ő is Kevin kilenc éve ismerik egymást, 2019 nyarán nyarán pedig össze is házasodtak, majd 2021 januárjában megszületett első kislányuk, Laura. 2023 júliusában megszületett második gyermekük, Agnes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Formula 1 Wives & Girlfriends (@f1wagssource) által megosztott bejegyzés

Nico Hülkenberg – Egle Ruskyte

Nico Hülkenberg és litván kedvese már évek óta egy párt alkot. 2021 nyarán kötötték össze életüket, még kislányuk Noemi Sky szeptemberi világra jötte előtt. Polgári esküvőjük után egy évvel, tartottak nagyszabású (valószínűleg templomi) esküvőt is. Egle egyébként a divatban világában tevékenykedik, ugyanis kézzel horgolt ruhákat készít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EGLE (@the_crochet_girl) által megosztott bejegyzés

Daniel Ricciardo – Heidi Berger

Daniel és Heidi kapcsolatáról már több éve pletykáltak, de csak 2022 nyarán vállalták azt fel nyilvánosan. A 26 éves Heidi színésznő, és Gerhard Berger egykori F1-es versenyző lánya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Berger (@heidiberger_) által megosztott bejegyzés

Charles Leclerc – Alexandra Malena Saint Mleux

Alexandra 21 éves, elvileg Franciaországban született, bár sok helyen olaszként emlegetik. Jelenleg művészettörténetet tanul Párizsban.

https://www.tiktok.com/@alexandrasaintmleux/video/7329198584656694561

Oscar PIastri – Lily Zneimer

A fiatal brit lány és az ausztrál versenyző állítólag már több éve ismerik egymást. Az F1-es fotós Kym Illman információi szerint Lily nagyon kedves és illedelmes. Illmann szerint mérnöknek tanul, és Oscar által könnyen lehet rá esélye, hogy idővel az F1-ben kapjon majd munkát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G i o r g i a (@lcvelycouples) által megosztott bejegyzés

Fernando Alonso – Melissa Jiménez

A 36 éves Melissa újságíró, riporter, a spanyol DAZN csatorna munkatársa. Feltételezhetően közel egy éve alkotnak egy párt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Melissa (@melissajimenezgp) által megosztott bejegyzés

Neked melyik hölgy a legszimpatikusabb?
331 Szavazat · 397 szavazat

 

Mikor veszi feleségül Max Verstappen Kelly Piquet-t? Ő maga beszélt erről!