fbpx

Nem örültek a versenyzők Daytonában, hogy Brad Pitt náluk forgatta F1-es filmjét

A Daytona 24 órás verseny váratlan fordulatot vett a hétvégén, amikor a hollywoodi színész, Brad Pitt nem nézőként, hanem a közelgő F1-es filmje forgatásának részeként vett részt a rendezvényen.

A GrandPrix247 beszámolója szerint azonban a pályán való forgatása némi elégedetlenséget váltott ki a versenyzőtársak körében.

A Pitt motorhome-ja körüli biztonsági intézkedések a versenyzői parkolóban aggodalmat keltettek. Az IndyCar versenyző Scott McLaughlin pedig kiemelte, hogy szokatlan módon nem engedték be a motorhome-jába, mert hiányzott a belépője. Történt ez annak ellenére, hogy már versenyöltözetben volt.

Bubba Wallace és más versenyzők egy teli parkolóban találták magukat, egy belső parkoló helyett, amit a forgatásnak tulajdonítottak.

A korábbi F1-es világbajnok Jenson Button és az IndyCar-pilóta Colton Herta többek között arról számoltak be, hogy nem tudtak jól aludni. Ennek oka, hogy a késő éjszakai forgatásokon legalább hat autó volt a pályán.

A kellemetlenségek ellenére néhány versenyző, mint például Button, pozitívan állt a dolgokhoz, és elismerte, hogy Pitt egyediséget hoz az eseménybe.

Brad Pitt F1-es filmje további új rajongókat vonzhat, főként Amerikában

Forrás :