fbpx

Will.I.Am elfecsegte, hogyan ismerte meg Hamilton az exét, Nicole Scherzingert

Az F1Briefings YouTube-csatornának nyilatkozott az amerikai rapper, Will.I.Am. Ebben a beszélgetésben a Lewis Hamiltonnal való kapcsolatáról is szót ejtett. Egyúttal felfedte azt is, hogy Hamilton hogyan találkozott először a volt barátnőjével, az énekesnő Nicole Scherzingerrel.

„2007 novemberében találkoztam Lewisszal, amikor az MTV Music Awards-on szerepeltünk” – mondta a zenész. „Én és Nicole Scherzinger a VIP-szekcióban voltunk, és egy kedves barátom az afterpartyt szervezte. Odajött hozzám, hogy ‘Hé, van itt egy F1-es versenyző, aki szeretne találkozni veled és Nicole-lal’. Szóval ekkor mutattam be Lewist Nicole-nak. Nicole-on keresztül pedig én is összebarátkoztam Lewis-szal.”

Hamilton és Scherzinger kb nyolc évig jártak, mielőtt véget vetettek a kapcsolatuknak. Hamiltonnak hivatalosan azóta nem volt barátnője, míg Scherzinger négy éve a skót rögbijátékossal, Thom Evansszel jár, tavaly pedig eljegyezték egymást.

Embed from Getty Images

Will.I.Am optimista abban a tekintetben is, hogy Hamilton hamarosan újra győzelmekért tud majd harcolni.

„A mérnöki tudományok terén igen, ők a világ legjobb mérnökei. Lewis Hamilton pedig az egyik legjobb pilóta, aki valaha is létezett” – magyarázta. „Szóval igen, szuper optimista vagyok. Toto [Wolff] pedig egy csodálatos vezető. George [Russell] rettenthetetlen és az egyik legkedvesebb srác, akivel valaha találkoztam.”

„Ha Lewis nyerne, az történelmi lenne. Szóval az egy legendás pillanat lehetne Lewis, a sportág és a Mercedes számára” – folytatta.

Hamilton elmondta ki a kedvenc ellenfele és mi volt apja mantrája

Forrás :