fbpx

Coulthard: Fogadhatnánk, hogy mikor kezd káromkodni

A Red Bull egykori versenyzője, David Coulthard F1-es versenyzőből rögtön tévés szakértővé, miután 2008-ban visszavonult a sportágtól.

Nem ő az egyetlen azonban, aki ilyen formán pályát váltott. Így tett például Damon Hill, Jenson Button. Nico Rosberg, Ralf Schumacher, vagy ép Jacques Villeneuve is.

Amikor megkérdezték, hogy a jelenlegi versenyzők közül kik azok, akik szintén át tudnának lépni a tévés szakmába, ha majd szögre akasztják a versenyzői sisakot, Coulthard a nyilvánvaló választás mellett egy meglepő javaslatot is tett.

„Daniel Ricciardo biztosan, mert ő egyszerűen szórakoztatóan mosolygós, az biztos” – mondta Coulthard. „Nem hiszem, hogy Maxot [Verstappen] érdekelné. Nem vagyok benne biztos, hogy Lewis [Hamilton] is érdeklődne. Szerintem Danielnek olyan nagy személyisége van. Talán még Yuki [Tsunoda]-t is [alkalmasnak tartja], mert fogadnánk is arra, hogy mikor használja az első káromkodó szót.”

Coulthard még két olyan versenyzőt is megnevezett, akiknek megvan a személyisége ahhoz, hogy tévés szakértő legyen.

„Rengeteg nagyszerű személyiség van odakint; George [Russell], Lando [Norris]… ezek a srácok természetesen jól érzik magukat, és ez a fontos dolog, amikor tévézel, csak önmagad kell legyél. Ezek a srácok a maguk nemében szórakoztató emberek.”

Az RB1 52 éves korábbi versenyzője valóban vezethette a Red Bull RB19-esét

Forrás :