fbpx

Eldőlt Marko sorsa, hogy mi lesz vele 2024-ben a Red Bull Racingnél!

Helmut Marko hivatalosan is megerősítette a Forma-1-es terveit a jövőjére vonatkozóan, miután nyilvánosan bejelentette 2024-es szerepvállalását.

Marko, a Red Bull hierarchiájában tartós jelenség, az épp regnáló világbajnok és juniorcsapatuk, az AlphaTauri 2005-ös megalakulása óta vezető tanácsadójaként kulcsfigurája az alakulatnak, és 2024-ben is ezt a szerepét betölti. Marko még 80 évesen is rendíthetetlenül betölti a pozícióját. Bár korábban voltak utalások a szezon utáni megbeszélésekre az istállónál való jövőjéről, a mostani megerősítés megszilárdítja a további részvételét, és eloszlatja a közelgő távozásával kapcsolatos találgatásokat. Marko most már nagyon várja, hogy a 2024-es idény mind a 24 futamán részt vehessen a Red Bull-lal. Az OE24-nek beszélt erről:

„A jövőm pozitív értelemben letisztázódott. Minden a tervek szerint fog történni. Hogy mi lesz, ha mind a 24 versenyhétvégén részt veszek? Igen, és ez nem lesz stresszes nekem. Amennyiben azt mondanám magamnak, hogy ez egy őrült menetrend, úgy nehéz lenne. A valóság az, hogy azt mondom magamnak, hogy Ausztrália gyönyörű, és alig várom, hogy Melbourne-ben lehessek. Péntek délelőttönként 11 órától vasárnap estig folytatom a munkát a Red Bull Racingnek. Már nagyon várom.”

Ez a véleménye Markónak, a Red Bull főnökének a céges karácsonyi bulikról

Forrás :