fbpx

Vettel felidézte a Schumacherrel való utolsó beszélgetését

Immáron tíz éve, hogy súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher. A hétszeres bajnok állapotáról azóta se tudni semmit, de a szomorú évforduló apropóján jóbarátja Sebastian Vettel felidézte, hogy miről beszélgettek legutoljára.

Schumacher majdnem tragikus balesete óta rengeteg minden történt mind a Forma-1-ben, mind a korábbi csapataival, mind pedig egykori közeli barátaival is.

Vettel a német RTL-nek adott interjújában elmesélte, hogy legutolsó beszélgetésükkor éppen arról számolt be mentorának, hogy apa lett.

„Ez még mindig nagyon, nagyon nehéz a számomra. Nem akarom azt mondani, hogy elfogadtam ezt a helyzetet, de ő még mindig tovább küzd, de nincs jól. Természetesen a legjbbakat kívánom neki. Nagyon sok még a kérdés, és néha csendben elgondolkozok rajta.” – kezdte a visszavonult négyszeres bajnok.

„Amikor meghallottam, hogy mi történt vele, az első gondolatom rögtön az volt, amikor legutoljára beszéltünk. Akkor mondtam el neki, hogy apa leszek és hogy mi vár ránk. Nagyra értékelem, hogy a mindennapi dolgokról beszélgethettünk. Egyre szorosabbá vált a kapcsoltunk, főleg a balesete előtt lettünk nagyon közel egymáshoz, a barátságunk pedig messze túlmutatott a motorsporton.”

„Egyszeren csak hiányzik a barátom, annyira szükségem lett volna rá az elmúlt években. Rengeteg kérdésem lett volna hozzá és ő biztosan tudott volna ezekre válaszolni és inspirálni engem.” – zárta szomorúan Vettel.

Vettel utolsó SMS-e Schumachernek a síbalesete után

Forrás :